reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu, jest już botwina?! Łoooooooooo, chłodnika pragnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O nie. Uwielbiam chłodnik. Myślicie, że mogę jak cycem karmię? Bo tam rzodkiewki są
Nie za bardzo. Zawsze wieczorem są godziny płaczu i nie wiemy dlaczego.Zapo, jak tam Matylda, przesypiacie nocki?
Kaja ja bym pewnie poszła w balerinkach albo crocsach
Trzymam kciuki. Na pewno ie będzie strasznie. Czekam na wieści.Mam nr do Citrus także jutro napiszę jak już będzie po cc
Ale fajnie, że coraz więcej maluszków. I faktycznie cesarki przeważają na razie.
Pola Tola ja robię dziś carbonara,a spaghetti mam całą szafkę takiego prosto z Włoch,więc na mus muszę coraz robić żeby się makaron nie zmarnował,tylko mi to pomidorowe jakoś się przejadło:-(
moja suka jak kot łapała wszelkie owady po oknach,czy polne koniki,czy nawet jak pająk gdzieś szedł to jej go pokazywałam bo sama się boję znaczy ona ich nie zjadała tylko łapała,memłała i wypluwała,czasami śmiesznie przy tym skacząc
moja suka jak kot łapała wszelkie owady po oknach,czy polne koniki,czy nawet jak pająk gdzieś szedł to jej go pokazywałam bo sama się boję znaczy ona ich nie zjadała tylko łapała,memłała i wypluwała,czasami śmiesznie przy tym skacząc
Zapo a propos balerinek to ja mam zamiar na wesele zamówić dodatkowo takie:
ślubne na po północy - Święta i okazje - DecoBazaar
bo w obcasach pewnie długo nie wytrzymam
ślubne na po północy - Święta i okazje - DecoBazaar
bo w obcasach pewnie długo nie wytrzymam
aniaczek
Fanka BB :)
Zapominajka a może zrobisz taki chłodnik bez rzodkiewki ? Też bym zjadła.
Na razie zamarynowałam kawałki kurczaka do pieczenia, zrobię je z ryżem i zieloną fasolką.
Odszedł mi kolejny kawałek tego czopa.
PolaTola to sobie posapałać, aż w szoku jestem, bo w ciąży nie zdarzyło mi się tyle ciągiem spać ;-)
Na razie zamarynowałam kawałki kurczaka do pieczenia, zrobię je z ryżem i zieloną fasolką.
Odszedł mi kolejny kawałek tego czopa.
PolaTola to sobie posapałać, aż w szoku jestem, bo w ciąży nie zdarzyło mi się tyle ciągiem spać ;-)
Nanulka moja przyjaciółka tak miała że do kościoła szła w szpilach chyba 13 cm a zaraz po pierwszym tańcu,czy nawet już do pierwszego tańca,zmieniła na takie baletki,bez kwiatka.
ja chłodnik też uwielbiam,nawet mam zamrożony z zeszłego roku,ale nie wiem czy się nadaje do zjedzenia?mój R. wszystko mrozi...nawet mizerie może być bez rzodkiewki,gdzieś mam przepis na fajny chłodnik z pomidora i ogórka:-)
ja chłodnik też uwielbiam,nawet mam zamrożony z zeszłego roku,ale nie wiem czy się nadaje do zjedzenia?mój R. wszystko mrozi...nawet mizerie może być bez rzodkiewki,gdzieś mam przepis na fajny chłodnik z pomidora i ogórka:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Anaiczek niech odchodzi
A rzodkiewki to ja bardzo lubię i nie wiem, czy by mi chłodnik bez rzodkiewek smakował....
Nanu bardzo fajne baletki.
A rzodkiewki to ja bardzo lubię i nie wiem, czy by mi chłodnik bez rzodkiewek smakował....
Nanu bardzo fajne baletki.
reklama
Kamila1988
Fanka BB :)
wiki to trzymamy jutro kciuki i czekamy na wieści
aniaczek czyli kolejną zapowiedz porodu masz za sobą
aniaczek czyli kolejną zapowiedz porodu masz za sobą
Podziel się: