reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nanu, jest już botwina?! Łoooooooooo, chłodnika pragnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok:

O nie. Uwielbiam chłodnik. Myślicie, że mogę jak cycem karmię? Bo tam rzodkiewki są :sorry:

Zapo, jak tam Matylda, przesypiacie nocki?
Nie za bardzo. Zawsze wieczorem są godziny płaczu i nie wiemy dlaczego.

Kaja ja bym pewnie poszła w balerinkach albo crocsach :-D

Mam nr do Citrus także jutro napiszę jak już będzie po cc
Trzymam kciuki. Na pewno ie będzie strasznie. Czekam na wieści.

Ale fajnie, że coraz więcej maluszków. I faktycznie cesarki przeważają na razie.

Pola Tola ja robię dziś carbonara,a spaghetti mam całą szafkę takiego prosto z Włoch,więc na mus muszę coraz robić żeby się makaron nie zmarnował,tylko mi to pomidorowe jakoś się przejadło:-(

moja suka jak kot łapała wszelkie owady po oknach,czy polne koniki,czy nawet jak pająk gdzieś szedł to jej go pokazywałam bo sama się boję:szok: znaczy ona ich nie zjadała tylko łapała,memłała i wypluwała,czasami śmiesznie przy tym skacząc:-D

Zapominajka a może zrobisz taki chłodnik bez rzodkiewki ? Też bym zjadła.

Na razie zamarynowałam kawałki kurczaka do pieczenia, zrobię je z ryżem i zieloną fasolką.

Odszedł mi kolejny kawałek tego czopa.

PolaTola to sobie posapałać, aż w szoku jestem, bo w ciąży nie zdarzyło mi się tyle ciągiem spać ;-)

PolaTola - mam nadzieję, że jej nie użądliła. Mój pies kiedyś też dziabnął osę i skończył z tak spuchniętą wargą, że wyglądał makabrycznie. Na szczęście nic poważniejszego mu nie było :tak:

Nanulka moja przyjaciółka tak miała że do kościoła szła w szpilach chyba 13 cm a zaraz po pierwszym tańcu,czy nawet już do pierwszego tańca,zmieniła na takie baletki,bez kwiatka.

ja chłodnik też uwielbiam,nawet mam zamrożony z zeszłego roku,ale nie wiem czy się nadaje do zjedzenia?mój R. wszystko mrozi...nawet mizerie:szok: może być bez rzodkiewki,gdzieś mam przepis na fajny chłodnik z pomidora i ogórka:-)

Hmm a Mdła to znowu cicho-ciemna bez kolejki się wbiła?:-D:szok: Gratulacje !!! i mam nadzieję ze podbudujesz nas tutaj jakąś opowieścią o łatwym i szybkim porodzie?

reklama
Do góry