reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

kochane zarzućcie mi jakimiś szybkimi grillowymi przepisami, bo znajomi z pracy wpadają jutro na ogród do nas, jakoś nie mam ochoty ślęczeć przy garach zbyt długo, dobra kiełbasa w tym kraju kosztuje fortunę a czymś ich przyjąć muszę :>

zastanawiałam się ostatnio co wy tak narzekacie na spojenie łonowe ze boli, albo że was kąski bolą, a ja wczoraj dowiedziałam się gdzie spojenie łonowe jest, nawet nie wiedziałam że mam tam tyle kości, i że mogą tak boleć jakby mi ktoś krocze przekopał glanem ...

reklama
OOO rany wy tu o grilllu a ja bym taką kiełbaskę wciągnęła......mmmmm taką mocno wypieczoną pychotka:-D

j-ulka ja jeszcze leżakuję.... a dzisiaj to w ogóle się z łóżka nie ruszam bo po wczorajszym maratonie przychodniano-lekarzowym tak mi brzuch w kość dawał wieczorem, że szok. :crazy:
Jeszcze z tydzień muszę wytrzymać i mogę rodzić a wizytę mam we środę to pewnie leki już mi każe odstawić i zobaczymy jak to będzie.

ALG moja koleżanka już drugi tydzień z 4miesięcznym synkiem w szpitalu. Mały też krtań złapał i z godziny na godzinę ze zdrowego dziecka na IP wylądowali. Więc nie lekceważ tylko wylecz się zanim synek wprosi się na świat:tak:

Julka, ja jutro kończę 37. tydzień, trudno leżeć w nieskończoność ;-)

Sembo
, u nas się zawsze dobrze sprawdzały kofty, bo robi się raz-dwa, a wystarczy do nich kilka różnych sosów i są naprawdę doskonałe. A wychodzą dobre i z mielonej wołowiny i drobiu. Wieprzowych nie robimy, bo nie jemy prosiaczka, ale też wyjdą pewnie bez problemu :tak:

Siemanko

Witaj Ullana, cieszę się, że opuściłaś mury szpitala i że wszystko jest ok.

ALG współczuje zapalenia krtani, ja też coś właśnie szczekam od wczoraj.

Citrus weszłam z ciakwości na tą dyskusję i rzeczywiście żal dziewczyny i nie ma co sobie nią ciśnienia podnosić. Każdy w swoim życiu ma jakies priorytety...

Macie takie fajne pomysły na obiad, a mi jakoś nic nie podchodzi, nie mam w ogóle pomysłu co tu upichcić :no:

J-ulka
ja jeszcze dzisiaj leże, od jutra mam pozwolenie wstać, ale tak spokojnie chce do środy, bo kończę wtedy 37 tydzień.

U mnie bez słoneczka, ale nie martwi mnie to bo najważniejsze, że nie ma już śniegu!!!!

Julka, ja jutro kończę 37. tydzień, trudno leżeć w nieskończoność ;-)

jestem tego samego zdania!!! i jak najbardziej popieram, jak skończę 36tc to też ruszam tyłek:-)
tylko mam wrażenie że ja jedyna z leżących która ma termin po 20 maja, dlatego zostaję w tyle sama:-(

Natalia
, ty też pewnie już dostaniesz zielone światło w tym tygodniu:happy:

reklama
hej dziewczyny, nie wiem czy mnie pamiętacie...udzielałam się troche na poczatku, a później tylko skrycie czytałam :cool2:ogólnie nie raz się śmiałam w głos czytając was :-)

ale mam pytanie: co sadzicie o zelach polozniczych, np. Natalis 1, bo za duzo w necie znalesc nie moge, poza tym, że kosztuje prawie 200zł

i nie wiem, czy moge go na wlasna reke kupic i wziac do szpitala, czy warto w ogole??wiecie cokolwiek

no i oczywiscie tez zaliczam sie do tych wszystkich zniecierpliwionych co chcialyby juz maluchy tulic, szkrab mi sie wierci niemiłosiernie, rozstępów poki co brak...ufff...

Ostatnia edycja:
Do góry