reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

dzień dobry wieczór :-)

ja zaglądam po dłuższej przerwie...byłam w szpitalu, ale wróciłam :-D i jeszcze w komplecie :happy:
poza tym przez kilka dni się tyle wydarzyło :szok: ale o tym jutro może, bo muszę odespać szpital :eek:

Elajar - boskie bobasy :-) a Ania śliczna dziewczynka

Kartagina -szalejesz, jakby Cię ze smyczy spuścili :-D cieszę się, że w takiej dobrej formie jesteś

ale widzę, że wszystkie macie straszne ciśnienie porodowe :rofl2:

reklama
Gadalam z szefowa i jutro idziemy na kawę. Może się dowiem cos więcej. Osman cala treść pokarmowa w gardle mala mi skopala żołądek i bardzo usilnie próbuje nie wymiotować. Poza tym uświadamiam męża co to połóg i jak może być po narodzinach.

Mam pytanie czy tylko ja do jasnej anielki spać o tej porze nie mogę:wściekła/y:?

Wczoraj pół dnia latałam po przychodniach i lekarzach i jak wróciłam do domu po prostu padłam. Efekty jak widać są opłakane:confused2:

Wieczorkiem dałam radę Was doczytać ale produkcja ruszyła pełna parą i oczywiście nie wiem co miałam której odpisać:crazy:
Coś mi tylko te lewatywy w głowie utknęły......hmmm ciekawe dlaczego:-D:szok:?
Ullana dobrze, że wróciłaś jeszcze w dwupaku:-)
Sembo niezła ta akcja u Ciebie w pracy:szok:

Mam pytanie czy tylko ja do jasnej anielki spać o tej porze nie mogę:wściekła/y:?

Wczoraj pół dnia latałam po przychodniach i lekarzach i jak wróciłam do domu po prostu padłam. Efekty jak widać są opłakane:confused2:

Wieczorkiem dałam radę Was doczytać ale produkcja ruszyła pełna parą i oczywiście nie wiem co miałam której odpisać:crazy:
Coś mi tylko te lewatywy w głowie utknęły......hmmm ciekawe dlaczego:-D:szok:?
Ullana dobrze, że wróciłaś jeszcze w dwupaku:-)
Sembo niezła ta akcja u Ciebie w pracy:szok:

Hejka
ja to sie od Was uzaleznilam....zamiast spac to czytam :)
I tak zauwazylam, ze teraz lepiej sie wysypiam niz z Ania 2 lata temu, a zupelnie nie wiem dlaczego, bo blizniaki 2x wiecej czasu zajmuja w nocy. W dzien spia jak zaklete, a w nocy...hmmmm....troche czesciej budza sie na jedzonko.

Z tym rozpakowywaniem Majowek rzeczywiscie wolno idzie....kwietniowe sie sypaly o wiele wczesniej :). Ale to dobrze, dzieciaki beda donoszone i zdrowiutkie :)

Niech majówkowe dzieciaczki siedzą jak najdłużeej w brzuszkach i wszystkie urodzą się w terminie:-)
Elajar a Twoje bliźniaki przesłodkie:-) Izunia masa włosków a Tomuś łysiutki:-D A Ania śliczna dziewczynka jest! Jak zareagowała na braciszka i siostrzyczkę? Zawsze mnie ciekawi reakcja starszego rodzeństwa;-)

3 pobudki dzis w nocy :crazy: kazda godzine nie spana... Oszleje....
Od kilku dni laskotalo mnie gardlo i wczoraj zaczelam 'szczekac'... Wizyta u dr... Zapalenie krtani :wściekła/y: no zesz urwal nac!!!!!! Na sam koniec jeszcze?!?!?!

Ja sie wykoncze nim urodze :eek:

Natalia_bis-reakcja Ani? Jak narazie bardzo pozytywna. Nie wiem ile robi kilometrow dziennie chodzac z jednego pokoju do drugiego i sprawdzajac czy dzieciaki spia, czy placza, czy machaja raczkami itd. Lubi patrzec na karmienie, przewijanie, glaszcze po glowie :) Mam nadzieje, ze jej sie to nie znudzi.
Staram sie poswiecac jej nadal jak najwiecej czasu, bo to dla niej zupelnie nowa sytuacja i doskonale to rozumiem. Jej poukladany do tej pory swiat przewrocil sie do gory nogami przez te dwie malenkie osoby :). Mama byla tylko dla niej i z nia, a tu nagle mama nie zawsze ma czas...

widzę, że nocnych marków nie brakuje. Ja też nie spałam najlepiej, przez ból kręgosłupa nie umiałam sobie znależć pozycji.
Elajar masz ale masz śliczne bąble tylko pozazdrościć, bliźniaki to moje marzenie. Dodatkowo córeczka taka kochana, fajnie że nie jest zazdrosna o maleństwa i się nie fo****e.
ALG szybkiego powrotu do zdrowia !!!

Ja dziś zaczynam 39 tydzień, aż sama nie wierzę, dotrwałam do tego czasu. nawet śniło mi się że urodziłam przez cc ale bez inwerencji lekarzy sama sobie wyszła ( poród marzenie ) śliczną, doskonałą dziewczynkę.
u nas pochmurnie, brak słonka ale po weekendzie ma wiosna powrócić
miłego dnia dziewuszki

reklama
łoooo MAtko:szok: właśnie się dowiedziałam że komunie dzieci jednak są w inne dni,znaczy 19 i 20 maja a nie jak myślałam dwie komunie 20 maja i każda gdzie indziej :szok: Tzn.że moje szanse bycia na komunii u córki zwiększyły się 100 krotnie i będzie mnie miał kto zawieźć i mi towarzyszyć!!!!:-):-):-) JESTEM SZCZĘŚLIWA !!! 6 MAJA MUSZĘ URODZIĆ!!!:-D

Boszeee ja jestem bez mózg całkowity,co mi się ubzdurało,dni pomyliłam, daty...ehh...dzieci mają jednak oboje komunie 19 a ja termin 20,tak było od początku,więc skąd ta moja dzika radość?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

druga noc nie przespana,znowu nie umiem się ułożyć,biodro boli,plecy bolą:no: i jeszcze w nocy bym się utopiła?udławiła?co to było?spałam i jakby mi ktoś kwasu jakiegoś do gardła nalał,ledwo powietrze złapałam,R. się wystraszył a ja byłam w takim szoku że nie wiedziałam co się stało,pierwszy raz tak miałam:szok: tak sobie myślę że musiałam mieć cofkę:szok: to było straszneeee:eek:

Do góry