Nia
Fanka BB :)
Maggy- mi apnie w przedszkolu bardzo pomogly umowilam sie ze bede dawala wiecej ubranek na zmiane i latal bez pieluchy, ale jak to w przedszkolu jedno chce na nocnik to drugie tez i tak sie od siebie ucza, tylko na drzemke popoludniowa mu pampka zakladaly, w domu odrazu na dzien i noc w szeroka wode go puscilismy no i na poczatku mokro bylo, ale moj byl pol roczku starszy jak zaczelismy bez pieluch chodzic, a gdzie mieszkasz jesli mozna zapytac
dzewelajna- plus-minus dwa tygodnie przy okresleniu wieku ciazy jest przeciez normalne wiec powinno byc ok, u mnie z usg na poczatku tez niby dziecko bylo mlodsze ale na ostatnim usg jakos wyszlo ze starsze... tez juz nie wiem, albo szybko uroslo dokladnie okresli mi wiek ciazy na kolejnym usg 19 pazdziernika
perelka- ja czasem kupowalam cale paczki uzywanych na ebay, i musze przyznac ze kupowalam duzo a badziewie nigdy mi sie nie trafilo, takie szkraby ubranek nie niszcza za nieduze pieniadze ma sie duzo rzeczy
ale mi sie nic nie chce, mialam dzis sie uczyc ale lenia mam ze hej
dzewelajna- plus-minus dwa tygodnie przy okresleniu wieku ciazy jest przeciez normalne wiec powinno byc ok, u mnie z usg na poczatku tez niby dziecko bylo mlodsze ale na ostatnim usg jakos wyszlo ze starsze... tez juz nie wiem, albo szybko uroslo dokladnie okresli mi wiek ciazy na kolejnym usg 19 pazdziernika
perelka- ja czasem kupowalam cale paczki uzywanych na ebay, i musze przyznac ze kupowalam duzo a badziewie nigdy mi sie nie trafilo, takie szkraby ubranek nie niszcza za nieduze pieniadze ma sie duzo rzeczy
ale mi sie nic nie chce, mialam dzis sie uczyc ale lenia mam ze hej