reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Hehehe...eee tam okna!Ja zaraz bede zmywac,pilowac i malowac paznokcie u stop :-D A przynajmniej dokonam proby.Z farba na lbie.Myslalam,ze odrostami juz "Po" sie zajme ale nie moge patrzec na siebie...wiec nie mam wyjscia.

Tez lubie sos czosnkowo-mietowy :-) Zwlaszcza do miesa wlasnie.Az nabralam ochoty na grilla :-D

Ja dzisiaj nie rodze :no: Nie mam sily na takie wczny.Czuje sie jakby mnie ktos skopal.Najpewniej po szeroko pojetych wnetrznosciach.I glowka obolala,ze az sobie apap zaaplikowalam bo zasnac nie moglam...I oczywiscie uslyszalam od mamy,ze "no to wszystko wskazuje,ze to juz niedlugo" :wściekła/y::-D No taaaa....wskazuje....

Ja okien nie tykam ale za to ide wyszorowac kuchenke i piekarnik.Juz wola o pomste do nieba :-D

reklama
aniaczek ej serio lubisz lody kaktus?:szok: ja też uwielbiam,ubóstwiam :-D
citrus no fakt mało wymyślne, ja chyba naswet w życiu takiego sosu nie jadła a co dopiero ugotować :-D no ,ale jak już odwiedzę ten Gdańsk to się wpraszam na taką ucztę :-)
Asia nie mów , nie mów bo jak mi się zapaił motorek w dupce to migusiem będę u Ciebie :-D ogarnę Ci chatę jak Ty będziesz na spacerze :-)
ej laski ale mnie jedna baba wkurzyła ... wystawiłam wózek maclarena techno xlr po Frani bo oczywiście brązowo-różowy no i jedna dziudzia do mnie dzwoni i pyta no to ja jej opowiadam ,że sprawny, że kółka ok ,że ogólnie ok jedynie razysowany stelaż i dwie małe dziurki na daszku przezroczystym od składania wózka a ta zaczyna mi wymyślać, czy warto do mnie jechac? bo pare stówek dołoży i będzie mieć nowy na co ja jej ,że oczywiście ,że najelpiej jest kupić wózek na gwarancji ze sklepu bo bedzie nowiusieńki i się z nią pożegałam, bo nie widziałam sensu dalszej rozmowy.głupie babsko.

Ale Wy pisarki jestescie:-D.. Pisalam do Zapo ,bo nie moglam wytrzymac..:-D ale nie odpisuje, to dobry znak. Pewnie juz sie tula, karmia itd:-).. Lece do domu bo tlen przywioza. Alez oni tu sa zorganizowani..

Kartagina, ciesze sie na maksa, jestem z Ciebie dumna ,ze az pękam:-*

aniaczek ej serio lubisz lody kaktus?:szok: ja też uwielbiam,ubóstwiam :-D
citrus no fakt mało wymyślne, ja chyba naswet w życiu takiego sosu nie jadła a co dopiero ugotować :-D no ,ale jak już odwiedzę ten Gdańsk to się wpraszam na taką ucztę :-)
Asia nie mów , nie mów bo jak mi się zapaił motorek w dupce to migusiem będę u Ciebie :-D ogarnę Ci chatę jak Ty będziesz na spacerze :-)
ej laski ale mnie jedna baba wkurzyła ... wystawiłam wózek maclarena techno xlr po Frani bo oczywiście brązowo-różowy no i jedna dziudzia do mnie dzwoni i pyta no to ja jej opowiadam ,że sprawny, że kółka ok ,że ogólnie ok jedynie razysowany stelaż i dwie małe dziurki na daszku przezroczystym od składania wózka a ta zaczyna mi wymyślać, czy warto do mnie jechac? bo pare stówek dołoży i będzie mieć nowy na co ja jej ,że oczywiście ,że najelpiej jest kupić wózek na gwarancji ze sklepu bo bedzie nowiusieńki i się z nią pożegałam, bo nie widziałam sensu dalszej rozmowy.głupie babsko.

co za babsztyl, jak chce nowy to niech nowy kupuje a jak uzywany to wiadomo ze jakies znaki sa... niektorzy to naprawde za grosze nowki by chcieli
ty masz dzis powera a ja totalnego lenia :)

k.a.j.a.- ja tez zagladam co tam u Zapominajki :) ale teraz pewnie z Matylda odpoczywaja :)

Witam wszystkie Panie :)

Sembo - my 3 rocznice ślubu mamy za 2 tyg (1 Maj) i tez brak pomysłów :DDD ale tak myslałam przygotować po raz pierwszy romatyczną kolacje ze świecami i z ładnym nastrojem :)) na pewno sie ucieszy. Co do włosów to mi nie wypadają w ciązy ale po ciazy wiem że sie zacznie !!!! z Michasiem to była masakra garściami wyciągałam..... !!!!

Kaju - bedzie wszytko dobrze !!!! i wierze w to. Jesteście świetnym zespołem rodzinnym i dacie sobie rade ze wszytkim. TRZYMAM &&&&&&&& ZA WAS :*

kartagina - Ja również GRATULUJE Ci przetrwania "aż" tyle :D

Zapo - czekamy na wieści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniaczek - mi się kaktus kojarzy z wódką :D za młodemu piło się wódke i przepijało sokiem kaktusowym :DD bleeeeeeeeee obrzydzenie mam do kaktusów :D hahahaha, a lody?????? nie próbowałam.

Framama tak bardzo lubię kaktusy! są takie świerze, wodniste, mniam.

Mdła dobre, no to nie rodź dzisiaj masz rację, poczekaj do jutra;-)

Znowu piszecie o jedzeniu i znowu jestem głodna! A jak wspomniałyście już o grillu to dostałam ślinotoku!

Coś mi się spać zaczyna chcieć, a miałam zamiar najpierw ogarnąć chałupę tyle ile podołam, to co znaczy, że nie podołam nic? o nie !

Kaja ja też wolałabym szpital w domu :) powodzenia... niech szybko sprzęt montują i pakujcie się do domu. &&&&&&&&&

Ja też jestem ciekawa co tam u Zapo :szok:;-) i zazdroszczę jej. :dry:

JA CHCĘ JUŻ URODZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!! Czuję się jak połączenie słonia i hipopotama.
Wczoraj jak zobaczyłam się w lustrze sklepowym (bo wybrałam się z moimi dziewczynami na ubraniowe zakupy) to myślałam, że się rozpłaczę w tej przymierzalni - MASAKRA. A moje domowe lustro oszukuje :dry::dry:

reklama
dokładnie dziewczyny jest tak jak piszecie ,żebym jej za darmo oddała i dopłaciła ,ze jeszcze chciała.
wiadomo ,że jeśli wózek był używany ,a parasolka wiadomo ,ze często i w róznych warunkach to trzeba brać poprawkę na to ,że jakieś zarysowania czy obtarcia mogą być. ehh, niech jej tam.
ja tez tu ciągle zaglądam ,żeby zobaczyć co tam unaszej Kochanej Zapo.
aniaczek ja też je uwielbiam, są pyszne.
Kartagina już tyle za Tobą! jestem dumna z Ciebie :-)

Do góry