reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cytryn ale doglądasz
citrus
Fanka BB :)
No bo kurna się założę, że któraś z was trafi, a regulaminy to moja obsesja i ktoś mi potem zarzuci, że "aaaa ta co wygrała nie podała adresu mailowego, a w regulaminie był taki punkt!!!!!!!!"
A ja czytelników muszę wyłapywać i obserwujących, no bo jasna cholera, trzeba zacząć zarabiać na blogu, nie?
A jak książkę napiszę, to zadedykuję majówkom 2013 i będzie wszem i wobec :-)
(Kuźwa, jak mnie młody tryka główką w spojenie łonowe )
A ja czytelników muszę wyłapywać i obserwujących, no bo jasna cholera, trzeba zacząć zarabiać na blogu, nie?
A jak książkę napiszę, to zadedykuję majówkom 2013 i będzie wszem i wobec :-)
(Kuźwa, jak mnie młody tryka główką w spojenie łonowe )
tylko_chwilka
Hej dziewczyny witam się i ja.
Czuję się jak zombie. Nocki są wciąż cięzkie, ale od dwóch dni w ciągu dnia dopada mnie straszliwe zmęczenie.
Zachowuję się niczym niemowlak i potrzebuję drzemki w ciągu dnia hahah.
Mam nadzieję, że tak nie będzie aż do porodu
Zaglądam czasami, przeczytam co sie tu dzieje i wracam do łóżka, brak sił na komentowanie więc wybaczcie mi proszę.
Czuję się jak zombie. Nocki są wciąż cięzkie, ale od dwóch dni w ciągu dnia dopada mnie straszliwe zmęczenie.
Zachowuję się niczym niemowlak i potrzebuję drzemki w ciągu dnia hahah.
Mam nadzieję, że tak nie będzie aż do porodu
Zaglądam czasami, przeczytam co sie tu dzieje i wracam do łóżka, brak sił na komentowanie więc wybaczcie mi proszę.
tylko_chwilka
nanu- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty wiedźmo! Ja prawie zawału dostałam i wyglądalam tak
Dobrze że stronę niżej przewinęlam :-);-)
Dobrze że stronę niżej przewinęlam :-);-)
dziewczyny używała która przy dziecku wanienki składanej? zastanawiam się nad kupnem tylko trochę droga i jesli bylaby niepraktyczna to szkoda pieniędzy.
Nanu miłego zwiedzania porodówki.
Ja też muszę wytypować datę, bo chętnie bym książkę poczytała ale to jutro zrobię, dziś nie jestem zdolna do myslenia tak mnie brzuch swędzi od tej wysypki :/
Nanu miłego zwiedzania porodówki.
Ja też muszę wytypować datę, bo chętnie bym książkę poczytała ale to jutro zrobię, dziś nie jestem zdolna do myslenia tak mnie brzuch swędzi od tej wysypki :/
reklama
Noelle1986
Widzę, super! Noelle, o adresie e-mail zapomniałaś!
Btw, ja jestem chyba nienormalna, żeby prosić ludzi o typowanie daty porodu
wpisalam raz jeszcze z adresem e-mail;-)
Podziel się: