reklama
Na poprzednim forum jak syn się urodził to on na cycku a ja posty klepałam z małym ssakiem :-) Teraz ciekawe jak to będzie z drugim małym ssakiem i tym małym huraganem dwuletnim w domu. Coś czuję, że będzie wesoło.
Macie takie tempo pisania, że sorry jak będę coś pomijała, bo jeszcze wychodzę z szoku
Macie takie tempo pisania, że sorry jak będę coś pomijała, bo jeszcze wychodzę z szoku
Przynajmniej Ci się nie śni, że Twój chłop posuwa dmuchaną lalkę
hahaah no miałby przekichane po takim śnie
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Właśnie przeczytałam jak sformułowałam poprzedni mój post
Nie wiem czy poprawić, czy zostawić ku uciesze .
Aska na katar woda morska, inhalacje z rumianku i sinupred.
Ullana a spieszy ci się? Jak dla mnie możesz w weekend rodzić
Magart witaj.
My tu głownie stękamy jak emerytki, rozmawiamy o jedzeniu i seksie :-)
Nie wiem czy poprawić, czy zostawić ku uciesze .
Aska na katar woda morska, inhalacje z rumianku i sinupred.
Ullana a spieszy ci się? Jak dla mnie możesz w weekend rodzić
Magart witaj.
My tu głownie stękamy jak emerytki, rozmawiamy o jedzeniu i seksie :-)
Ewelinkaam
Fanka BB :)
Magart czesc:-)no dzisiaj to tak srednio z pisaniem chyba idzie,bywa ze jest o wiele wiecej zapisane:-)
Bosssz seksik ja juz nie pamietam kiedy ostatnio byl,ale raczej predko nie bedzie bo mnie sie nie chce a poza tym co to za przyjemnosc jak sie ledwo rusza
Ullana powodzenia na usg;-)
Cytryna swieta prawda pozniej to beda tematy hehe
Moj m ugotowal dzisiaj fasolke ale sie najadlami pewnie znowu bede zdychac po niej
Bosssz seksik ja juz nie pamietam kiedy ostatnio byl,ale raczej predko nie bedzie bo mnie sie nie chce a poza tym co to za przyjemnosc jak sie ledwo rusza
Ullana powodzenia na usg;-)
Cytryna swieta prawda pozniej to beda tematy hehe
Moj m ugotowal dzisiaj fasolke ale sie najadlami pewnie znowu bede zdychac po niej
Ja tam bym Męża pomęczyła, ale jakoś sił brak... A "na zwłoki" to jakoś takoś nie lubię Szczęście, że to już końcówka i czasy wieloryba będę tylko słodkim wspomnieniem.
Obiadem się nie pochwalę, bo mam wczorajszą pomidorówkę i w planach jakiegoś szybkiego kurczaka z patelni z ryżem.
Zaraz wpada koleżanka z pracy więc najpewniej jako obiad zaliczę babkę piaskową i kawę :-)
Obiadem się nie pochwalę, bo mam wczorajszą pomidorówkę i w planach jakiegoś szybkiego kurczaka z patelni z ryżem.
Zaraz wpada koleżanka z pracy więc najpewniej jako obiad zaliczę babkę piaskową i kawę :-)
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
I o kupach!
O kupach to dopiero zaczniemy
Podziel się: