reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Chwilka...pierwszą ciąże miałam tak 8m mc non-stop i córa faktycznie czarne długie włosy miała,ale przy synku to jakoś mi tak nie zależy :-D

Zapo mi też nic nie pomaga,już się martwię jak ja zasnę:szok:

mi niby nic nie puchnie,ale pierścionki zdjęłam żeby nie było niespodzianki:baffled:

reklama
A ja przy Igorku też zgagę miałam, a łysy był i to długo.

Chwilka jak naduszę to leci. Do zalewania daleko na szczęście. A to rowienie niezbyt przyjemne, niestety.

Ja przy Kubie zgagę miałam rzadko, a włosy miał. Teraz mam przeokropną zgagę, ale to chyba jednorazowo. Miałam na początku ciąży bardzo często, teraz tylko od czasu do czasu.
Poza tym, jakoś nie wierzę w te ludowe mądrości:-p

Witam się z Wami dziewczyny z samego rana!
Widzę, że jako pierwsza spania nie mam:tak: ale to przez to że wczoraj poszłam wcześnie spać i wstałam jak skowronek;-)

Ja to jakaś dziwna jestem:baffled: Mi ani nic nie leci z cyców, nawet jak nacisnę to tylko maleńka kropelka ani nic nie puchnie. Obrączki nie noszę bo boję się, że zgubię bo taka luźna jest. No ale jak się kolejny kg schudło to tego efekty widać. A do spodni ciązowych to sobie chyba szelki muszę zakupić bo też z tyłka lecą:crazy:

Noirel ja zgagę teraz sporadycznie mam przeważnie po jakimś pikantnym jedzeniu ale Mallox piję i pomaga a bezpieczny w ciąży.

Ostatnia edycja:
hej hello :)

U nas deszczowo, ja w miarę wyspana.
Brzuch w coraz większej wysypce, któraś też ma takie coś? Wapno wypiję, dobrze ze w pon mam wizyte to zapytam o co chodzi.
A ja ogólnie jak krówka, juz tak mocno ze mnie leci a tylko przez przypadek nacisnę jak np leże na boku to w ogóle.
A zgagi odkpukać dawno nie miałam.

wczoraj swędziało, dziś nie. No właśnie jesli uczuleniowa to po wapnie powinna zejść. Egh na sam koniec jeszcze jakies niespodzianki wyskakują.

hej
ja siedze polprzytomna przy kawie..
co za.noc...przyjaciolka wxzoraj wieczorem zaxzela rodzic..dzielna byla dobrze jej szlo potem kryzys...najpierw wymeczylam dziewczyny telefonami potem o 2 sama pojechalam na porodowke..o 5.30 zostalam ciocia kuby:-):-) jupi jupi jupi...
dzien pieknie sie zaczal oby tak dalej...
xzuje sie jak zombiak:-/ :-/ :-/ ale co tam;-)

wikki tak jak piszesz bierz wapno ,moze pomoze!kciuki!

ja zgagi od poczatku ciazy nie mialam.

reklama
Do góry