reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

ja uwielbiam oglądać wszystko co związane z porodem na TLC,czy też położne na TVN. :-D
Sembo ,ale nie licz z tym seksem na cud. ja w poprzediej ciązy tak szalałam pod koniec i nici z wcześniejszego.:-p

reklama
mam nadzieje,ze jutro na wizycie dowiem sie ze cos sie ku porodowi zbliza.Bo te bole pseudo miesiaczkowe sa troche upierdliwe.Ni to boli ni nie boli.Dupa jakas i tyle.

cos wiadomo o mdlej??

Ja nie ogladalam jeszcze tego serialu.

Citrus obstawialas 11kwietniowych majowek?? Uwzglednilas mnie w nich???;-)

A ja oczywiście przegapiłam zapowiedź Aniaczek i nie widziałam :baffled:

Matydla chyba chce się cewką moczową urodzić :oo2:
Tak mi dziwnie, że nie wiem gdzie się schować...

a mi się spać chce
czereśniami też bym nie pogardziła i koktajlem ze świeżych truskawek.
Ale póki co mam moje slimaczki cynamonowe o rany jakie one dobre :)
Ciekawe jak Mdła coś milczy może już ma swoje maleństwo przy sobie.

czereśnie hmmm pożarłabym chyba kg odrazu.
laski boli mnie brzuch jakbym miała okresu dostać i plecy tak na dole to się chyba krzyż nazywa :szok:

reklama
dziewczyny "położne" to kolejne potwierdzenie, ze angielska porodówka to jakaś kpina jest:tak:
nie moge takich bzdur oglądać bo zaraz nerwa łapię
No dokładnie... U nas już w którymś tygodniu by wiedzieli, że dziecko ma ewentualną wadę serca i przy narodzinach po pierwsze na pewno byłoby cc (wydalenie smółki!!!), a poza tym dziecko miałoby od razu zapewnioną fachową pomoc i nie byłoby narażone na stres, jak i matka...

nanu - ale piękne te obrazy 3D :tak:

Ja się właśnie obżeram "sałatką" jabłkowo-bananową z jogurtem mango:rofl2:

Do góry