reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

no my też radzimy sobie inaczej bo S się boi... po ostatnim razie wylądowałam na IP z plamieniami na drugi dzień i sobie ubzdurał że to jego wina i szlaban....:)
ale już wie że pod koniec będzie miał okazję ponaglić Matylkę:) Już chodzi i jej gada że nie musi się spieszyć bo tatuś mamusi chętnie pomoże:p

reklama
George no mam. W pn biorę torby i zmieniam lokalizację.

Ja mam wrażenie, że dopiero po połogu będzie jakiś seks. Teraz to nie da rady. Jestem nieruchawa, opuchnięta, obolała. W głowie mam zupełnie co innego.

Dziewczyny za chwilę na TVN Style będą leciały Położne, wspominane tu wcześniej, ja akurat jeszcze nie oglądałam, ale zaraz nadrobię.

u mnie też druga ciąża... ale ten się naoglądał że kobieta w ciąży ma chcice non stop i ubzdurał sobie że tylko ja nie mam ochoty bo dziwna jestem :angry: a jak mu powiem że czułości mi brakuje żeby ochotę mieć większą to się okazuję że jemu do okazywania czułości brakuje sexu, i tak się kręcimy chyba już 3 mc ......

Wow, juz w pon?! To zaraz, za pare dni. Robi sie coraz bardziej ekscytujaco!

Ja Poloznych nie obejrze, gdyz w tv Marta Mowi jest...Poprosze o relacje:)

reklama
Do góry