reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

No nareszcie! Juz nie wiedzialam jak ustawic Enter!

Co u mnie? Znow chora jestem (albo dalej), tylko,ze troche powazniej sie zrobilo: mam zapalenie oskrzeli, gardla I katar. Biore juz drugi antybiotyk, koszmar...Dziwie sie,ze od takiego kaszlu jak mam jeszcze nie odeszly mi wody.

Juz trzeci dzien w domu jestem,ale jutro wracam do pracy:( Jeszcze tylko 2 I pol tygodnia I zaczynam oficjalnie macierzynski!
Moj mlody przepisany do przedszkola blizej domu, bardzo sie ciesze bo ladnie sie zaadaptowal, a myslalam,ze bedzie gorzej.

Sembo, tez bym seks zainicjowala, ale nie mam sily serio:) Bola mnie pachwiny, plecy a jak napadnie mnie kaszel, to nie trzymam siusiu (a takich fantazji, to moj stary chyba nie ma).

Zapo, a Tobie juz chyba czop odszedl, nie? Nanulika, piekne tulipany!

Ostatnia edycja:
reklama
No odszedł, ale co z tego? Na poród się nie zapowiada raczej.

No a z tym seksem to jakoś nie wiem jak przy tak bolącym kroczu miałabym się zmusić...

George ja mam podobnie, tylko, że kaszel się jeszcze nie rozhulał ale przy kichaniu to bez wkładki byłoby nie ciekawie :szok: toż to jakaś masakra z tym popuszczaniem :sorry:

U mnie też żonkile w wazonie stoją ale chyba dokupię do nich tulipany ;-)

George jak dobrze że jesteś!! ostatnie dni myślałam o tobie gdzie się podziewasz!!!

Aniaczek właśnie to jest głupie- jest tyle możliwości ułatwiających poród a i tak się liczy żeby na koniec ułatwić lekarzowi odebranie a nie matce "wyparcie" dziecka!!!!! w ogóle o nas nie myślą...

Citrus ty przynajmniej masz tylko jedno ustrojstwo!!!

Zapo a po co się zmuszać do seksu? jak cię najdzie ochota będzie lepiej smakowało!!!!

jeju, ja to bym nawet chciała sexu ale siły nie mam, ledwo się obracam z boku na bok, a mąż łazi nie zadowolony bo ja inicjatywy nie wykazuję, wkurza mnie tym bardziej bo ja mu tłumaczę: jaka inicjatywa? jak się ruszam jak wieloryb, a on z kolei nie inicjuje bo boi się dostać po łapach, i tak błędne koło się robi..... masakra, co wieczór niby się przytulamy ale zero jakiś całusów czy czegoś bardziej w ten deseń... ehh ja już chcę tak czerwiec, to może sobie odbijemy...:tak:

chmurka mój ma podobnie :wściekła/y: niby by chciał się posexić ale to żebym ja była jak kocica (najlepiej;-)) tyle, że ja też z trudem zmieniam pozycję z boku na bok a gdzie tu jeszcze jakieś wygibasy :szok:

Zapo, to Matyldzie widac dobrze u mamy:) A sluchaj,Ty na cc sie nie umawialas?
Dziewczyny, fajnie,ze nie tylko ja mam 'dylematy' lozkowe. A potem polog, to juz w ogole nedza...
Aska, to pij syrop I dbaj o siebie, bo u mnie to prawdopodobnie wynik niedoleczenia poprzedniej infekcji, a kaszlu takiego, to nigdy jeszcze nie mialam, nie zycze...No I wlasnie wkladek tyle idzie:)
A tak jeszcze a propos kwiatow: wiecie jakie tu kosmiczne ceny sa? Ostatni raz to chyba dostalam po urodzeniu synka, a radosc niestety nie trwala zbyt dlugo.

Ja też bym poseksiła, ale jak na razię nie mogę, poza tym mój M. ma opory, że uszkodzi dzieciaka, ale radzimy sobie w inne sposoby ;-)

Idę niedługo do wanny, wyleżeć się.

też już nie możecie doczekać się rozwiązania...to moja druga ciąża i choć córka ma 2 lata 3 miesiące mam wrażenie, ze ciągle chodzę w ciąży ;) to już chyba oznaka zmęczenia :)

reklama
hmm...tak od razu pewnie nie da się odbić z tym seksem, niestety ;)
Mój na szczęście jest wyrozumiały :) może dlatego, że przechodzi to drugi raz ;)

Do góry