reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
a ja się tak wściekłam na moją rodzinkę że chyba znowu zerwę kontakt na kilka lat,bo już mam dosyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Co się stało?

Widzę, że nawet tutaj wątek z brzozami...

A Alfa w ogóle mało się odzywała, kontaktu do niej nie mam :-(

Mdła ja jak mi przy Iggym wody odeszły to też tak miałam. Potem żałowałam bo okrutnie długo się rozkręcało i siły mi opadły...

dziewczyny masakra, ja nie wiem czy to normalne czy moje dziecko się próbuje ewakuować ale od weekendu mam tak masakryczny nacisk na szyjkę że aż się wyprostować nie da. Mała jest aktywna cały czas więc nie wiem czy to jej dzikie wygłupy czy coś się dzieje nie tak. Co chwile mam taki ból w dole brzucha że aż mnie zgina.

bo mam sis taką ciężką,która jest strasznie chytra ,nie pomocna,wręcz nie ludzka...mama jej z dzieckiem siedzi,każdy weekend,święta,noce,(kiedyś ja tak siedziałam ale wreszcie się pokłóciłyśmy i mam spokój) no i kiedy mama coś potrzebuję to ta nigdy jej nie pomoże i mnie to wkurza,mówię mamie żeby przestała się dawać poniżać i wykorzystywać,ale mama nagada się,nagada i dalej swoje.
wczoraj mama kupiła takie regały metalowe do piwnicy,używane i się nie zmieściły trzeba było rozkręcić,ale siostra się wypięła,bo nie ma czasu i te regały zostały na podwórku,no i do wieczora już je ukradli...wrr...

sembo, może warto by było to sprawdzić? Wprawdzie ja od 2 miesięcy tak mam i mi się nic nie dzieje, szyjkę mam nadal długą i zamkniętą, ale kto wie, dziewczyny czuły przecież taki nacisk przy skracaniu się. A Twoja Larcia mogłaby jeszcze posiedzieć :tak:

noirel - no to bardzo nieciekawa historia:no:

o lol :d no tak pamiętam ten motyw, że jak coś leży nie przywiązane to znaczy że do wzięcia :D
Spoko ja też mojej rodziny nie lubię i ciesze się że jestem w bezpiecznej odległości.

fiołkowa obawiam sie że ja zadzwonię do szpitala przedstawię moje objawy to położna mi powie że wszystko jest 'normal' bo już nie raz tak było. Mała jest cały czas aktywna więc chyba jeszcze nie opadła (dalej mi się ciężko oddycha) więc chyba jeszcze poobserwuje ją. Tylko motyw w tym jest że okropnie toto nieprzyjemne, wręcz bolesne.

Ostatnia edycja:
Boże, jak słyszę "Smoleńsk", to mi się rzygać chce, a dziś od rana wciąż, i wciąż, i wciąż, i pewnie jeszcze przez najbliższych sto lat będą o tym pierdzielić... BLE :confused2:

Mdła, w razie gdybyś się rozpakowywać zaczęła, to daj znać sms-em do kogoś!

Mnie od wczoraj tak napierdzielają obie pachwiny, że chyba się skicham :baffled:

o ja Cię ,Mdła trzymaj się tam! i daj znać! mocno zaciskam kciuki.
Asia na to psikane tantum verde stosowałam przy bólu gardła.
Noirel skąd ja to znam... hmmm. i pewnie Twoja mama ją jeszcze usprawiedliwa i dzielnie to znosi. chyba na to się nic nie poradzi.:no:
Kartagina a co u Ciebie? jutro wizyta? co?
a ja się czuje brzydka, gruba, nie kochana . buuuuu. nie nawidzę się w lustrze i jeszcze te bóle dziąseł. feee. chce już rodzić.

Dziewczeta czekam na meza i jedziemy do szpitala.To moze byc falszywy alarm ale ona podejrzewa,ze jednak bedziemy wywolywac skurcze :baffled: Brzuch jak na zlosc sie nie kurczy tylko na bacznosc stoi.Jest mi niedobrze i jestem dziwnie pobudzona.Caly czas sie zastanawiam czy o niczym nie zapomnialam.Jakas mam jasnosc umyslu wreszcie a nie ociezalosc :-D Wiec moze naprawde to juz czas?Bede sie meldowac.Trzymajcie kciuki!

A jak Kartagina?Wczoraj wyczuwala,ze to juz tuz,tuz a dzisiaj jej nie ma?

reklama
Framama no właśnie nie usprawiedliwia,ciągle dzwoni i narzeka,ale jej żal dziecka i wkoło...siostra uważa że każdy ma obowiązek się dla niej poświęcać,jak ja poznałam swojego R. to poszła ze skargą do mamy że ja wolę sobie życie układać niż z jej dzieckiem siedzieć i że nagle mi przeszkadzać jej dziecko zaczęło bo wolałam jechać z R. na majówkę...masakra.a siedziałam z dzieckiem 3 lata non-stop

Do góry