reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Mdła, Framama jestem, spoko! tylko w środy przyjeżdża rehabilitantka do małego i ranek szybko leci...

kurde Mdła ja miałam rodzić a nie ty!:-) mimo wszystko kciukasy zaciskam i jakże się cieszę, że nasz sezon porodowy się zaczął!!!!
ja pobrałam więcej nospy i Mg i się wszystko wyciszyło... ech...
ale swoją drogą tak mnie rodzice męczą czy już rodzę czy nie że dałam oficjalne obwieszczenie że do wizyty nie mam zamiaru rodzić!!!:-) do jutra raczej wytrzymam.

postanowiłam wczoraj zrobić zdjęcie z M i moim brzuchem, usiadłam mu na kolanach i mimo że to wielki chłop, to zasłoniłam go swoim hipopotamim ciałem w 70%!!!!!:-D

o!!!! i proszę proszę 35 tydzień skończony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Mdła trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& daj nam tu znać co i jak i czy się rozkręci bo my tu chyba osiwiejemy bez informacji ;-)

Noirel olej to i tak mamie nie przetłumaczysz a tylko się będziesz denerwować

Mdła, trzymaj się dzielnie;-) oby szybko poszło:-)

Kartagina,
dasz radę, do jutra to już tuż tuż:tak:

a pamiętacie jak miesiąc temu stękałyśmy żeby wytrzymać chociaż do 10 kwietnia.. hihihi... a to JUŻ:szok:

ja za to mam strasznego wiercipiętę w brzuchu i już nie wiem jak mam leżeć, bo tyłkiem mi na płuca naciska, półsiedząco też nie bardzo bo brzuch twardnieje, chodzić odpada bo główka nisko i mi naciska na szyjkę..więc jak?:eek:.. ech!

Heja,

Dziewczyny współczuje tym co się dziś nie wyspały. Ja niby pospałam, ale jakaś nie w sosie jestem, pewnie przez pogodę ponurą. Poza tym czuję jakby pobierało mnie jakieś przeziębienie - oby nie!

Mnie dziś obudził ból brzucha jak na okres, ale wszystko na szczęście się rozeszło, uff.

Mdła zaczyna się dziać poważnie!!! Trzymam kciuki za szybką i jak najmniej bolesną akcję!

Chmurka84 ja też wczorajszy cały wieczór męczyłam się ze zgagą :baffled:

Kartagina gratuluję skończenia 35 tygodnia Tobie i sobie :)

MDŁA o ja cieeee!!!!! Trzymaj się dzielnie i oby szybciutko poszło!!!!

sembo ja to bym osiwiała przy takiej opiece w ciąży jak piszecie z eklerką innymi słowy "radź se sam jak umiesz a jak nie to umieraj" wrrrrrrrr

reklama
Kartagina dobrze ,że sie odezwałaś bo już myślałam ;-) oczywiście żartuje! ja wierze, że do 38 wytrzymasz :-p
Noirel w takim razie olej to nie dasz rady zamartwiać się wszystkim ,jak siostra ma Cię w d......
u nas też szaro i brzydko i jak tu się cieszyć wiosną?
w sobotę mamy gości ,cieszę się ,bo to pewnie ostatnia taka nasza impreza bo po urodzeniu Małego to raczej tylko sami w domku,ale kto wię :-D

Do góry