reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Mdła ja też myślałam że ta ciąża będzie już "normalna" jest o niebo lepsza od poprzedniej ale i tak to nie jest to:-( co prawda pierwsze dwa trymestry też mi wybiły z głowy kolejną ciążę,teraz już jest dobrze więc znowu myśli mnie nachodzą:-D ale nie...mogę mieć dzieci,ale do ciąży to ja stworzona nie jestem:crazy:

dziś facet zaczyna nam robić łazienkę:szok: mam nadzieję że skończy nim urodzę:baffled:

reklama
Czesc dziewczynki;-)
Jak ja sie dzisiaj nie wyspalam po wczorajszych zakupach tak mnie nogi w nocy bolaly ze masakra.ale na szczescie juz praktycznie wszystko mam do szpitala tylko sie spakowac i ciuszki wyprac.Dzisiaj ja bede walczyc z plamami po oliwce bo przywiozlam ciuszki od tesciowej bo tam sie znalazly i wszystkie czapeczki i kaftaniki z zoltymi plamami sa:wściekła/y:

Mdła mi to sie wydaje ze ty naprawde mozesz rodzic tylko wlasnie tak jak Zapominajka powiedziala ze mala wysoko i nie wstawila sie jeszcze w kanal rodny:confused:

Wikki i moje paznokcie do pewnego czasu byly piekne i dlugie a teraz sie rozdwajaja i lamia,to samo z wlosami zaczely mi strasznie wychodzic az sie boje isc do fryzjera na farbowanie zeby mi calkiem nie wylazly:wściekła/y:

Eklerka wspolczuje choroby Michasia ja tez z moim Dominikiem rota przechodzilam jakies 3 lata temu i wyladowalismy w szpitalu bo sie odwodnil,a i musisz ty tez uwazac zeby sie nie zarazic bo ja przy malym sie zarazilam i zamiast sie nim w szpitalu zajmowac sama zajelam lozko kolo niego i 4 dni na kroplowkach bylismy non stop.Kurcze niby my w Polsce narzekamy na szpitale i sluzbe zdrowia ale to co u was sie wyprawia to jest nawet nie do pomyslenia:no:

witam sie !!
U mnie wiosna na calego bite 12 st w cieniu!!
UrwNie glowy od rana.Zmarl wujek mojego meza,pogrzeb na szybko,tesciowa sxiagana z zagranicy,organizacja ,wiazanki itd itd Ja go nie znalam ale jakos tak sie porobilo ze jestem w samym srodku organizacji wszystkiego :-/
Zapowiada sie swariowany tydzien.Pogrzeb,wizyty u lekarzy,powrot i wyjazd tesciowej,maz ma szkolenie i jakis tam kurs....Wiec mimo ze poniedzialek rano mi sie marzy juz sobota.

mdla jedz i niech sprawdza o co chodzi bo sie wykonczysz.

ide znalesc cos do jedzenia...

ja już znienormalniałam do reszty.....................

Nia
dziękuję ci że tak myślisz o mnie i się martwisz, ja też mam nadzieję że jeszcze chociaż do 37wytrwam, wyjmą mi z krocza te wspomagacze i wyluzuję...

nanu nie pojechałam na IP, ale cały wieczór się zastanawiałam. kurde sama już nie wiem czy panikuję, czy co.... mała się rusza, nie było bóli więc uznałam że to jelita- zaczęłam od herbaty koperkowej, nospy, magnezu i dopuściło. żeby tylko do czwartku chociaż nie wiem czy dam radę...
tata do mnie dzwoni cały czas i mi coś wkręca- a że to nie jest normalna ciąża, że zagrożona, że powinnam uważać, że może jechać na IP żeby nie przegapić a ja łykam wszystko i wariuję.... no rzesz przecież dorosła jestem, to już kolejna ciąża, może i bym wolała bym pod opieką szpitala ale z drugiej strony nie chcę tam być... a dziećmi to on mi się na pewno nie zajmie bo pracuje... jak dotrwam do wizyty to zrobię to, co lekarz mi powie...

u mnie też piękne słonko od rana i +15 na termometrze, ale w słońcu
w nocy za to było -5

cholera, oblałam się Vanishem, całą rękę i trochę mi pokapało na koszulkę i przemokło na brzuch. Mam taką różową plamkę na skórze. Mam nadzieję, że to nie jest aż tak żrące, żeby zaszkodziło:baffled:

Mdła widzę, że u Ciebie coś się zaczęło dziać... ;-) oby szybko poszło... bo z tego co widzę po woli się rozkręca...

Ja dzisiaj znów od 3 nie mogłam spać... :-( ale jakoś się trzymam :-)
Fajnie, że piękne słoneczko świeci to napawa to optymizmem.... We środę jadę zrobić resztę zakupów wyprawkowych i mogę rodzić :-D

U mnie ...dziwnie...brzuch ktory mialam nisko juz...mam znowu tak wysoko ,ze zebra mi poprostu płoną z bólu:no::angry:.Naprawde nie wiem co to moje dziecko wykombinowalo,ze tocze sie z brzuchem po samą szyje:baffled:

reklama
Do góry