reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Mdła ja też myślałam że ta ciąża będzie już "normalna" jest o niebo lepsza od poprzedniej ale i tak to nie jest to:-( co prawda pierwsze dwa trymestry też mi wybiły z głowy kolejną ciążę,teraz już jest dobrze więc znowu myśli mnie nachodzą:-D ale nie...mogę mieć dzieci,ale do ciąży to ja stworzona nie jestem:crazy:

dziś facet zaczyna nam robić łazienkę:szok: mam nadzieję że skończy nim urodzę:baffled:

reklama
Czesc dziewczynki;-)
Jak ja sie dzisiaj nie wyspalam po wczorajszych zakupach tak mnie nogi w nocy bolaly ze masakra.ale na szczescie juz praktycznie wszystko mam do szpitala tylko sie spakowac i ciuszki wyprac.Dzisiaj ja bede walczyc z plamami po oliwce bo przywiozlam ciuszki od tesciowej bo tam sie znalazly i wszystkie czapeczki i kaftaniki z zoltymi plamami sa:wściekła/y:

Mdła mi to sie wydaje ze ty naprawde mozesz rodzic tylko wlasnie tak jak Zapominajka powiedziala ze mala wysoko i nie wstawila sie jeszcze w kanal rodny:confused:

Wikki i moje paznokcie do pewnego czasu byly piekne i dlugie a teraz sie rozdwajaja i lamia,to samo z wlosami zaczely mi strasznie wychodzic az sie boje isc do fryzjera na farbowanie zeby mi calkiem nie wylazly:wściekła/y:

Eklerka wspolczuje choroby Michasia ja tez z moim Dominikiem rota przechodzilam jakies 3 lata temu i wyladowalismy w szpitalu bo sie odwodnil,a i musisz ty tez uwazac zeby sie nie zarazic bo ja przy malym sie zarazilam i zamiast sie nim w szpitalu zajmowac sama zajelam lozko kolo niego i 4 dni na kroplowkach bylismy non stop.Kurcze niby my w Polsce narzekamy na szpitale i sluzbe zdrowia ale to co u was sie wyprawia to jest nawet nie do pomyslenia:no:

witam sie !!
U mnie wiosna na calego bite 12 st w cieniu!!
UrwNie glowy od rana.Zmarl wujek mojego meza,pogrzeb na szybko,tesciowa sxiagana z zagranicy,organizacja ,wiazanki itd itd Ja go nie znalam ale jakos tak sie porobilo ze jestem w samym srodku organizacji wszystkiego :-/
Zapowiada sie swariowany tydzien.Pogrzeb,wizyty u lekarzy,powrot i wyjazd tesciowej,maz ma szkolenie i jakis tam kurs....Wiec mimo ze poniedzialek rano mi sie marzy juz sobota.

mdla jedz i niech sprawdza o co chodzi bo sie wykonczysz.

ide znalesc cos do jedzenia...

ja już znienormalniałam do reszty.....................

Nia
dziękuję ci że tak myślisz o mnie i się martwisz, ja też mam nadzieję że jeszcze chociaż do 37wytrwam, wyjmą mi z krocza te wspomagacze i wyluzuję...

nanu nie pojechałam na IP, ale cały wieczór się zastanawiałam. kurde sama już nie wiem czy panikuję, czy co.... mała się rusza, nie było bóli więc uznałam że to jelita- zaczęłam od herbaty koperkowej, nospy, magnezu i dopuściło. żeby tylko do czwartku chociaż nie wiem czy dam radę...
tata do mnie dzwoni cały czas i mi coś wkręca- a że to nie jest normalna ciąża, że zagrożona, że powinnam uważać, że może jechać na IP żeby nie przegapić a ja łykam wszystko i wariuję.... no rzesz przecież dorosła jestem, to już kolejna ciąża, może i bym wolała bym pod opieką szpitala ale z drugiej strony nie chcę tam być... a dziećmi to on mi się na pewno nie zajmie bo pracuje... jak dotrwam do wizyty to zrobię to, co lekarz mi powie...

u mnie też piękne słonko od rana i +15 na termometrze, ale w słońcu
w nocy za to było -5

cholera, oblałam się Vanishem, całą rękę i trochę mi pokapało na koszulkę i przemokło na brzuch. Mam taką różową plamkę na skórze. Mam nadzieję, że to nie jest aż tak żrące, żeby zaszkodziło:baffled:

Mdła widzę, że u Ciebie coś się zaczęło dziać... ;-) oby szybko poszło... bo z tego co widzę po woli się rozkręca...

Ja dzisiaj znów od 3 nie mogłam spać... :-( ale jakoś się trzymam :-)
Fajnie, że piękne słoneczko świeci to napawa to optymizmem.... We środę jadę zrobić resztę zakupów wyprawkowych i mogę rodzić :-D

U mnie ...dziwnie...brzuch ktory mialam nisko juz...mam znowu tak wysoko ,ze zebra mi poprostu płoną z bólu:no::angry:.Naprawde nie wiem co to moje dziecko wykombinowalo,ze tocze sie z brzuchem po samą szyje:baffled:

reklama
Do góry