Witam Was,dawno mnie nie bylo- pozdrawiam wszystkie! u nas troche eskcesów bylo- sb, ndz, kawalek pon w szpitalu bo mialam stawanie macicy co 10 minut. pompa z magnezem, nospa, 3 razy dziennie ktg i jest ok- sie wszystko uspokoilo, takze dzis skonczylam 33tyg, jeszcze chociaz ze 3 no i zeby małą przybrała, bo waży dopiero 1600 z kawałeczkiem.
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
George ja pod koniec z Iggym też musiałam mocno rolować ubranie.
A jeśli chodzi o bycie flakiem - to aktualnie mam to samo. Dosłownie nie chce mi się nic. Czytać nie, oglądać nie, muzyka nie. Mam wrażenie, że nawet oddychać nie. Jedyne co to bym leżała.
A do tego jest mi niedobrze i ogólnie wszystko jest nie tak.
Sembo ty jesteś na jakichś wspomagaczach energetycznych? Bo ja po wyjęciu prania padłam.
A jeśli chodzi o bycie flakiem - to aktualnie mam to samo. Dosłownie nie chce mi się nic. Czytać nie, oglądać nie, muzyka nie. Mam wrażenie, że nawet oddychać nie. Jedyne co to bym leżała.
A do tego jest mi niedobrze i ogólnie wszystko jest nie tak.
Sembo ty jesteś na jakichś wspomagaczach energetycznych? Bo ja po wyjęciu prania padłam.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Citrus świat żywi się plotkami
citrus
Fanka BB :)
Że też ludzi takie głupoty obchodzooooo...
A tak w ogóle, to w naszym wątku da się już wyczuć narastającą nerwówkę. Podejrzewam, że opadnie dopiero po pierwszym "wykluciu"... albo dopiero wtedy wybuchnie z całą mocą
A tak w ogóle, to w naszym wątku da się już wyczuć narastającą nerwówkę. Podejrzewam, że opadnie dopiero po pierwszym "wykluciu"... albo dopiero wtedy wybuchnie z całą mocą
Ostatnia edycja:
George81
Aisha,dobrze,ze sie unormowalo!
Zapo, dobrze,wiedzieć,ze to nie cecha osobnicza tylko przypadłość ciazowa...Ale wiem o co chodzi z tym lezeniem. Mi sie czasem nawet siku nie chce iść...
Cytrus, tez zdarza,ze czytam pudla i tam wiele bzdur piszą,byle szybko.
Zapo, dobrze,wiedzieć,ze to nie cecha osobnicza tylko przypadłość ciazowa...Ale wiem o co chodzi z tym lezeniem. Mi sie czasem nawet siku nie chce iść...
Cytrus, tez zdarza,ze czytam pudla i tam wiele bzdur piszą,byle szybko.
Ewelinkaam
Ech ja dopiero wstalam polozylam sie po 14 i odpadlam,ciekawe co ja w nocy bede robicale jestem nie do zycia.
Aisha dobrze ze juz ok
Citrus bo to juz kwiecien i sie denerwujemy zblizajacym sie terminem.
George,Zapo mnie to nawet powiekami sie mrugac dzisiaj nie chce.A sikanie to katorga dla mnie tyle metrow musze przejsc
Aisha dobrze ze juz ok
Citrus bo to juz kwiecien i sie denerwujemy zblizajacym sie terminem.
George,Zapo mnie to nawet powiekami sie mrugac dzisiaj nie chce.A sikanie to katorga dla mnie tyle metrow musze przejsc
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nerwówka powiadacie.
Może i tak, ja jakoś cała na wku** jestem, więc nie odczuwam dodatkowego dyskomfortu.
Choć obstawiam, że pierwszy maluch pojawi się niebawem ( to znaczy 3, bo 2 już są )
Może i tak, ja jakoś cała na wku** jestem, więc nie odczuwam dodatkowego dyskomfortu.
Choć obstawiam, że pierwszy maluch pojawi się niebawem ( to znaczy 3, bo 2 już są )
Podziel się: