reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kora, z Kają i bliźniakami super. Masz FB? Jeśli tak, to możesz dołączyć do naszej zamkniętej grupy, tam wszystko jest na bieżąco :tak:
A co to znaczy, że masz nadzieję, że po mnie miliony? Bo się trochę przestraszyłam tej zlepki słownej :sorry:

mam FB... jak dołaczyć?
chodziło mi o to, ze mam nadzieje, ze jeszcze przez jakis czas końca swiata nie będzie:-D znowu nieprecyzyjna wypowiedź... te moje dzieci, to naprawdę są mózgojady;-)

kartagina suuuper wieści, ale sie cieszę, że tak dzielnie się trzymasz w dwupaku:) Trzymam kciuki za kolejne chociaz 2 tygodnie albo i dlużej &&&.

A co do czkawki, to moja dzidzia tez nie ma teraz, a przynajmniej nie czuję, za to Majka miała w brzuchu jak i juz poza nim bardzo czesto i kolek tez prawie nie miała, także mnie troszke kora zmartwilas bo nie wiedzialam ze jedno z drugim ma jakis zwiazek!!!

Hej,

Jakas taka spiąca dziś jestem, ale może dlatego, że dziś sporo spraw złatwiałam. Odebrałam wyniki krwi i moczu, cieszę się bo żelazo mam już w normie! jabłka z gwoździami działają! Byłam umówiona u hematologa, ale pocałowałam klamkę, dziś lekarz nie przyjmował nie wiadomo dlaczego, udało mi się ubłagać recepcjonistkę na środę po świętach żeby mnie wpisała, bo hematolog koniecznie chciał mnie zobaczyć przed porodem.
Później byłam w urzędzie miasta załatwić sprawę i w pracy.

Zapominajka gratuluję 9 miesiąca!

Fiołkowa współczuję wypadku z lodówką, zawsze psują się w najmniej odpowiednim momencie, ale czy jest odpowieni moment na zepsucie się czegos?;-)

Kasienkadg zostaw te okna w spokoju! To się nie dziwię, że nie masz siły!

Mdła ja uwielbiam takie obiady sadzone, ziemniaki i mizeria, kojarzy i się takie danie z wiosną!

W moim szpitalu jedyne znieczulenie to też gaz.

Kartagina super wieści!Brawo :-) Córa jaka jest duża, ciekawa jestem wagi swojego syna bo jutro mam wizytę, a jesteśmy na tym samym etapie!

Aśka:) litrowe lody? niezle:-D ale aż mi sie moich zachciało bakaliowych również grycana.

Mój Witkor też ma czkawkę, czasami zdarza się 2-3 razy dziennie, a czasami 3 dni jest cisza.

Idę do wanny, wymoczyć dupsko, ogolic co nieco bo jutro wizyta!

Ogoliłam WSZYSTKO na dole przed jutrzejszą poranną wizytą. Wszystko! Normalnie kurna jestem gładka jak niemowlę, cholera jasna, a zmęczyłam się jak krowa :-D

hehe ale Wy sie stroicie dla tych swoich lekarzy :-D ja nie bede gorsza i tez sie moze jakos przygotuje na jutro? moze sobie paznokcie pomaluje pierwszy razod 4 miesięcy ?:-p
Mój wielce niezależny i wredny kot zaczął sie mnie słuchać ! chyba naprawdę jestem nieobliczalna i to wyczuł:-D
o a dzisiaj jak mi było miło jak w dłuuugaśnej kolejce w sklepie mnie Pan puścił bo:happy: jestem w ciąży , pierwszy razmi się to przydarzyło

reklama
Ech dziewczyny ale jestescie, ja też zjadłabym lody a niestety nie mam w domu, musze sobie kupić jutro:)

citrus, aniaczek, marciosz
kciuki za jutrzejsze wizyty!!! Oby wieści były dobre tak samo jak dzisiaj!!!

Ależ ta moja córcia jest słodka, właśnie do mnie powiedziała: "mamusiu kocham Cię!!!" Cudownie jest usłyszeć coś takiego:-)

Do góry