reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
ja tak sobie mysle ze jakbym w trakcie tego meczu urodzila to maz by nie zauwazyl....co najwyzej bym uslyszala:cicho teraz....cicho
Noelle1986
hehehe dobre:-)
natalia_bis
ja to już nawet nie oglądam, po pierwszej połowie stwierdziłam, że szkoda nerwów
rysia420
Witam się na chwilkę i spadam spać. Mąż kupił mi dziś batonika z orzechami, po czym po dwóch gryzach poczułam ogromny ból w dolnej szóstce i okazało się że ząb pękł mi na pół!
Więc prócz jutrzejszego USG czeka mnie jeszcze usuwanie zęba. Pojawię się więc popołudniu i zdam relacje -,- o ile przeżyję w ogóle
Nigdy więcej batoników!!
Więc prócz jutrzejszego USG czeka mnie jeszcze usuwanie zęba. Pojawię się więc popołudniu i zdam relacje -,- o ile przeżyję w ogóle
Nigdy więcej batoników!!
reklama
eklerkaa
Haha i mój mąż też nie lubi meczów i sport jakoś go nie interesuje za bardzo xD ja się cieszę zawsze telewizja dostępna o każdej porze, a mnie tym bardziej mecze nie obchodzą, nawet jak gra Polska wynik się dowiem i jest OK
Rysia - miałam podobna sytuację na początku ciąży.... Tyle że mi plomba odpadła po zjedzonej bulce... Myślę że baton nic nie miał do tego. Zjadła byś co kolwiek i to samo by się stało. W każdym razie współczuję....... ;/ nienawidzę dentysty, a też za niedługo będę musiała się wybrać.
Rysia - miałam podobna sytuację na początku ciąży.... Tyle że mi plomba odpadła po zjedzonej bulce... Myślę że baton nic nie miał do tego. Zjadła byś co kolwiek i to samo by się stało. W każdym razie współczuję....... ;/ nienawidzę dentysty, a też za niedługo będę musiała się wybrać.
Ostatnia edycja:
Podziel się: