reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
dziewczyny nie pomogę Wam niestety bo ja dopiero 3.04 mam wizytę i planuję na niej dopytać moją gin jak ona widzi mój poród bo jakoś do tej pory się nie zastanawiałam nad tym. Jakoś z góry wzięłam za pewnik sn ale w sumie to nie wiem:baffled:

Laru witaj:tak:;-)
Ło dziewczynki zakupilam ta wyprawke do szpitala jeszcze tylko pampersy zostaly i recznik musze kupic ale to jak bede w jakim supermarkecie.masakra spedzilam bite 4 godz na wybieraniu sklepu gdzie wszystko zakupie:szok:normalnie wysiadlam psychicznie:-D

coś widzę że większosc na meczu tak cicho się zrobiło.
Mój mąż też wybył z kolegami z pracy oglądać mecz a ja zostałam.
Wcześniej zrobiliśmy sobie frytki ale nie smakowały mi, chyba 1 raz w życiu frytki mi nie smakowały. Piekliśmy je i w ogóle nie były chrupiące tylko takie jakby ugotowane :/
A moje dziecko próbuje wyprostować wszystkie kończyny w brzuchu, od rana szaleje.

a dziewczyny czy nie jest tak ,że jak ktoś wcześniej miał CC to już jest to wskazanie do drugiego ? pytam bo nie wiem. a kto pyta nie błądzi :-p
Z tego co wiem to nie, chyba, że nie minęły 2 lata.

Zmykam zaraz spać, bo styrała mnie surówka :baffled: Dawno mi tak ręce nie mdlały...
No i wychodzą mi jakies swędzące krostki :no:

laru zapraszamy do słodkich mam:-) nie martw się jak wyregulują ci cukier to dziecko ma duże szanse z normalną wagą się urodzić:-) a plusem diety cukrzycowej jest ładne chudnięcie;-) wypróbowałam na sobie:-):tak:

Zapominajka, mi też dziś coś wylazło i swędzi... i tak gdybam czy po kiwi, czy tabletkach przeciw skurczom:baffled:

no ja rodziłam cc 6.05.2011 w 39 tc a teraz mam na 13.05 ;p więc 2 lata równo....
więc teoretycznie nie powinno być problemu. Spróbuj może zasięgnąć języka na forach regionalnych. Lekarze też różni bywają. A Twoja lekarka pracuje w jakimś szpitalu? Może warto u nie rodzić.

Julka u mnie to związane z ciążą - tak mi lekarz powiedział...

reklama
ogladam mecz z mezuchem....zainteresowana jestem nieziemsko....zieeeewwww...
za to moje dziecko zaopatrzylo sie w jakies dodatkowe konczyny cY cos...probuje wyjsc..testuje kazda mozliwa strone.....a mi skora zaraz z tego peknie

Do góry