reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

czesc Laseczki,
dołączam do przeziębionych-chorych.
kaszle, mam katar i boli mnie gardło i głowa. zaraziłam się chyba od córki. dobrze ,że z nią już lepiej. w nocy spać nie mogłam oglądam zbrodnie na ID.:-D
co do porodu to ja jakaś dziwna jestem ,CC wspomiam fantastycznie . było super. nic mnie nie bolało. ani trakcie ,ani po.
za to boję się porodu SN bo nie wiem co mnie w razie czego czeka.
na szczęście tez będę mieć cesarkę więc nie muszę się zastnawiac,czytac, szukać, oglądać.:-D
z porodówoglądam tylko Porodówkę na TLC. :-D
aaaa Kitka niech zgłaszają na policję . i do tych służb od zwierząt. ale dziadostwo. zwierzę najlepszy przyjaciel ,a pies to już wogóle.
no własnie Zapo a jak Twój po tych wypadku ze szkłami?
jesu laski jak mnie napieprzało biodrow nocy ,to szok!
dziś umówiłam się z tym przeziębieniem do lekarza na 19.30.

reklama
Dzień dobry, choć niestety zimowo tej wiosny, ale aby do maja :)
Zapominajka - super ten wątek o porodach z uśmiechem i fakt stres przez to mniejszy :-D
Kaja podziwiam Cię za optymizm i siłę, dzieciaczki mają to na pewno po Tobie, dzielni wszyscy jesteście :)

nie nadrobię wszystkiego, gdy mój m wyjeżdża na kilka dni, nie pozwala mi samej zostać w domu po niedawnej akcji, więc ląduję u rodziców, i chyba tak będzie do porodu; w sumie to nawet fajnie poczuć się znów jak mała dziewczynka, gdy wszystko wręcz podane pod nos, wiem, że to z miłości i troski, ale nie ma to jak własne cztery ściany

życzę wszystkim wszystkim dobrego dnia :)

dzień dobry wiosennie :)

Słonko chyba zgubiło zdrogę, bo coś go nie widać :p

Framama zdrówka, kuruj się szybciutko

Zapo ja też poczytałam o porodzie na wesoło, fajna stronka dla wyluzowania :)

Elsa masz rację wszędzie dobrze ale w domu najlepiej

Nanu miłych plotek :)

Ja już po zakupach wcinam śniadanko, później fitnes a wieczorem przychodzą znajomi więc zrobię salatkę z makaronu z zupek chińskich.

Miłego dnia emerytki :)

Cześć słoniątka;

Mnie też jakieś przeziębienie dogoniło, więc char-chlamy razem z Iggym. Nałykam się zaraz witaminek, może mi się lepiej zrobi.

Framama psica nadal z łapką zabandażowaną. Troszkę jeszcze jej się z rany sączy, utyka. Dziś do weta jedzie i zobaczymy co tam powie.

Elajar podziwiam, że chcesz 2 wypchnąć sn :-D

A ten watek super jest. Ja go sobie na raty czytałam w takich chwilach zwątpienia i stresu.

Co robicie dzisiaj na obiad?

Hej dziewczyny
A moim zdaniem im więcej czasu minęło od porodu tym lżej go pamiętamy...
Jak po porodzie ktoś mnie pytał jak było to mówiłam: "masakra", "prze****.."
A dziś wszystkim powtarzam: "wyobrażasz sobie że będzie cholernie bolało i masakra? będzie jeszcze gorze!!"

[QUOTE=Zapominajka
Elajar podziwiam, że chcesz 2 wypchnąć sn :-D

Witam
no jesli nie bedzie przeciwskazan i jakis niespodzianek to wolalabym sn....chociaz wiem ze lekko nie bedzie

reklama
Dzień dobry dziewczyny!
Framama, Zapo, reszta przeziębionych dziewczyn - piątka!!!!! Ja w 1,5 dnia wysmarkałam prawie całe opakowanie chusteczek (90 sztuk). Wczoraj wieczorem miałam znów gorączkę :crazy:

Fajny ten wątek o porodach na wesoło :-DZaczęłam czytać dopiero.

Do góry