Framama ja też jestem z Niego dumna:-) a najbardziej mnie szokuję jak coś palnę że trzeba kupić do domu,a za kilka dni to mam a nawet nie pomyślałam że usłyszał co mówiłam.tak ostatnio było z patelnią,powiedziałam że trzeba kupić nowe,bo te są porysowane,tylko jak już teściowa wyjedzie żeby nie zniszczyła,a za 3 dni mi pokazuje że kupił ceramiczną...więc w tej kwestii to chodzący ideał :-)
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Julka ooo widzisz super :-)
Zapo ja prawie wogóle nie płacze więc jak już zacznę to mój M nie wie co robić.
Uśmiechnięta spósb na mojego M jest jestem PŁACZ ;-)
Ale wpadasz w taki histeryczny, czy raczej szloch, czy też może łzy jak grochy i maga smutne i przerazone spojżenie? Płaczesz tylko, czy jeszcze coś do tego?
Ja przy moim jeszcze chyba nie płakałam, ale może wielki czas zacząć
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
hahahah widzę że szykujesz strategieAle wpadasz w taki histeryczny, czy raczej szloch, czy też może łzy jak grochy i maga smutne i przerazone spojżenie? Płaczesz tylko, czy jeszcze coś do tego?
Ja przy moim jeszcze chyba nie płakałam, ale może wielki czas zacząć![]()
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Kartagina,sama nie wiem co lepsze,psychicznie ze szwem się czułam pewniej,ale znowu w tej ciąży więcej ryzykuję,wtedy bałam się wstać panicznie,a teraz do wc spokojnie chodzę,ale też i szyjkę mam dłuższą niżwtedy.ja też po świętach wstaje ale jeszcze oszczędnie,tylko jeść zrobić i tyle,a po zdjęciu pessaru ruszam na całego
uśmechnięta
Zaciekawiona BB
Framama...to współczuje bidulko. Długo musisz tak płakać, żeby coś wskurac?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wiikki umawiasz się wcześniej. Ale po skończonym 38 tc najczęściej.
Kartagina tak, u nas już daawno postanowione;-) córcia trochę upierała się przy Paulince ale razem z mężem przekabaciliśmy ją:-)
Wiki zalezy chyba wszystko od lekarza. Ja z moim umówiłam się na konkretny termin ale i tak zawsze podlączają pod oksytocyne, żeby wywołać chociażby lekkie skurczyki. Lekarz się śmiał, że daje sie wtedy znaki dziecku, że pora wyjść;-)
Wiki zalezy chyba wszystko od lekarza. Ja z moim umówiłam się na konkretny termin ale i tak zawsze podlączają pod oksytocyne, żeby wywołać chociażby lekkie skurczyki. Lekarz się śmiał, że daje sie wtedy znaki dziecku, że pora wyjść;-)
Nanu – znalazłaś sukienkę na ślub? Znalazłam taką – może Ci się spodoba....
Zobacz załącznik 546597
wygląda sympatycznie, choć wolałabym z rękawkiem bo mnie się ramiona trzęsą i nie wiem czy zdołam tego siępozbyć przez 3 miechy
masz jakiegoś linka?
reklama
ale wiesz,to mądrze brzmi...ja się zastanawiam jak to tym razem będzie wyglądać,w pierwszej ciąży wcale się nie bałam,czułam że będzie szybko i bez komplikacji,teraz niestety aż taka pewna nie jestemWiki zalezy chyba wszystko od lekarza. Ja z moim umówiłam się na konkretny termin ale i tak zawsze podlączają pod oksytocyne, żeby wywołać chociażby lekkie skurczyki. Lekarz się śmiał, że daje sie wtedy znaki dziecku, że pora wyjść;-)
Podziel się: