reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ja tez w pierwszej ciąży odziwo w ogóle się nie bałam. W dniu terminu, wstając rano modliłam się tylko, żeby już urodzić obojętnie jak...już miałam meeega dość. Teraz samej cc się nie boję ale mozliwych komplikacji po owszem...za dużo przeszłam po 1 cc, żeby teraz sie nie martwić.

reklama
Pola Tola, jak najbardziej.. Nie moge sie doczekac:-)..
Kitka, jakie komplikacje? Zebym wiedziala czego wyglądac. Czy to juz za pozno:D?

ja za rok spróbuję R. przekonać,chciałabym i psa i kota jednocześnie,ale i tak do zamieszkania w budzie,kota to myślałam albo brytyjczyka albo maine coona ale nie wiem na ile te rasowe sprawdzają się na dworze,bo R. do domu zwierzaka nie wpuści:eek:

Pola Tola, jak najbardziej.. Nie moge sie doczekac:-)..
Kitka, jakie komplikacje? Zebym wiedziala czego wyglądac. Czy to juz za pozno:D?

Wariatka:-D dali mi w gratisie gronkowca - u Ciebie już za późno:-) i chwała Bogu, a potem ostry stan zapalny trzustki i walka o życie:no: a wszystko przez kamicę woreczka żółciowego, która zrobiła się w czasie ciąży. I tu Was laski przestrzegam, żebyście koniecznie niedługo po porodzie zrobiły sobie kontrolnie usg jamy brzusznej, bo jak się okazuje kamica bardzo często lubi powstawać w czasie ciąży.

ja za rok spróbuję R. przekonać,chciałabym i psa i kota jednocześnie,ale i tak do zamieszkania w budzie,kota to myślałam albo brytyjczyka albo maine coona ale nie wiem na ile te rasowe sprawdzają się na dworze,bo R. do domu zwierzaka nie wpuści:eek:

ekhm...my mamy w domu małe zoo. Kot, pies, rybki i córcia ma 2 świnki morskie. Moja mama się śmieje, że jeszcze nam tylko konia brakuje:-D ja od dzieciaka uwielbiałam wszelkie zwierzaki (oprócz pająków i robali) jak wyjeżdżaliśmy na działkę na wieś wiecznie chowałam się w chlewie i bawiłam z małymi świnkami i krowami:-)

Ostatnia edycja:
komplikacje?? masa tego!! ja miałam sepsę bo mi brudne wody porozlewali po całej jamie brzusznej, 40stopni przez tydzień, 3 antybiotyki i nic... po tygodniu wyjęli szew i leżałam z otwartą raną jakiś tydzień. ja sączki, srączki a na koniec dla rozrywki szycie na żywca- bez znieczulenia!!!! to się do uwagi nadaje!!!

Kochane...ja uciekam. Jeszcze raz dziękuje wam za miłe przyjęcie i wspólną rozmowę. Miłego popołudnia dla wszystkich i szybko upływającego czasu. Do jutra :)

Witam
Usypiałam młodą i usnęło mi się... ciekawe co w nocy będę robić:/
Noc była ciężka tak jak u Kartaginy siku tyłem:/
Na szczęście przeszło:) Zachęcona przez Zapominajkę zrobiłam dziś na obiad ryż z truskawkami:-)
Kitka nigdy nie miałam kota nie wiedziałam że potrafią warczeć
KAJA co dzień to jakiś postęp u Fabianka bardzo się cieszę i gratuluje, nadal trzymam kciuki
Noirel coś mi umknęło? Twoja córka jest w szpitalu?
Zapo przyłączam się do Citrus i polecam Jodi Picoult ostatnio pochłonęłam "Tam gdzie Ty" nie jestem recenzentem jak nasza Cytrynka ale napisałam bym obyczajówka inna niż wszystkie
Bardzo lubię też Joy Fielding najbardziej zapadła mi w pamięci "Martwa natura"
Uśmiechnęta witaj
Kitka Kartagina jak czytam co Wam zrobili po porodach to gratuluję że odważyłyście się na kolejne dziecko, ja to bym się psychicznie wykończyła

Ostatnia edycja:
reklama
ZNACZY KAPITAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapominajka, Kora ma RACJĘ! Znaczy Kapitan wypierdziela ze skarpet!

bo ja jestem fanatyk , z tych ortodoxów do granic rozsądku:-D
no, ale jak pisałam - żegluję, wiec temat mi bliski:tak:

rany, co wy piszecie o tych cesarkach?????????????????? ja pierdziu, o przeszło mi dokumentnie zastanawianie sie nad CC.... to ja już wolę SN, miło nie było, ale ropa sączki sepsa gronkowiec... no ludzie, litości!!!!!

minervaa, i skad ja tereaz kurde truskawki wezmę, auaaaaaaaaaaaaa! ja chcę ryzu z truskawkami!!!!

Do góry