reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Nia nam kiedyś znikła przesyłka to po telefonie na Pocztę Główną w Wwia się odnalazła (prawie po miesiącu!!!)

Nanu jakie dobre... a ja wysłałam M z dzieciakami do teściów bo powiedziałam że chcę trochę odpocząć. jeszcze ich nie ma, i jedzenia też nie ma.... przywiozą jakiś obiadzik!:tak:

Noirel mnie tak wczoraj bolało że nie byłam w stanie nic zrobić... zdrówka!!:happy2:

Moja psycha trochę się uspokoiła i zaczynam wierzyć że wytrzymam do 34:-)

reklama
Nanu ależ pyszności, aż ślinka cieknie :)
Kartagina pewnie że wytrzymasz, trzymamy kciuki. Przecież to tylko 2 tygodnie, zleci nie wiadomo kiedy
A na dworze faktycznie słonko świeci ale jest mroźno i bardzo wieje, no a ponoć jutro po poludniu i we wtorek ma padać i śnieg i deszcz, ale to chyba ostatnie dni zimy.

Ja czekam na męża, a szarlotka w piekarniku się piecze :)

Nia.. jesli wysłała w zwykłej kopercie listem poleconym to powinna miec numer nadania, a jeśli wyslała jako zwykły list to potrafi iść około 3 tyg :) moje kartki świąteczne kiedyś doszły nawet po 4 tyg z Polski do Niemiec :)

Czy mnie się wydaje, czy tylko ja mam dziś nastrój skrajnie depresyjny, aspołeczny i niechętny wszystkiemu, co nie jest jedzeniem? :sorry2:

Dziewczyny melduje tylko,ze zyje i mam sie...niezle.Choroba nas dopadla taka,ze szok.Ponad 40°C goraczki i musielismy sie wyniesc do mojej mamy bo nikt nie byl w stanie zajac sie soba a co dopiero zwierzami i dzieckiem :szok: Jakos to przetrwalismy chociaz ja bylam w ostrej panice...2 dni temu mialam bolesne skurcze ale wzielam no-spe,kapiel,poszlam spac i przeszlo.Jutro sie odezwe bo dzisiaj dopiero do domu zjechalismy.10 dni wycietych z zyciorysu.Jakas masakryczna masakra...
Ale ciesze sie,ze znow "jestesmy razem" i mam nadzieje przejzec co sie dzialo.Nadrobic :dry: nie sadze...

Cala ta sytuacja zaowocowala spakowana torba...

Wróciłam i jestem wykończona.

Nanu naszykowałaś faktycznie jak dla wojska, a wygląda smakowicie.
Kartagina za 3 dni skończysz 32 tc, a to już będzie ten bezpieczniejszy dla dzidziusia czas. Dasz radę!!!
Mdła współczuję choroby!

Witajcie dziewczyny!
Doczytałam Was ufffffffffff :-D
W piątek byliśmy na zajęciach w szkole rodzenia - były zajęcia z fizykoterapeutą i pediatrą. Dowiedzieliśmy się fajnych rzeczy i mogliśmy zadać milion pytań. Ale nie było położnej, także Wiikki nie zapytałam o ten zakaz depilacji 14 dni przed porodem. Zapytam na kolejnych zajęciach.

Weekend był bardzo spokojny - spacer, obiadki, zakupy, drzemki, .... :tak: Akumulatory naładowane ;-)

a propo poczty. 2 lata temu jakoś miesiąc przed Bożym Narodzeniem wysłałam do brata do Irlandii prezent (papierosy), gdy nie doszły myślałam że po prostu miały pecha i trafiły na kontrolę więc byłam pewna że wagon przepadł aż tu w maju nieoczekiwanie paczka dotarła, a Grześ miał prezent na urodziny :-)

reklama
heloł...

no ia kurde leze sobie, bo mnie brzych jak na @ pobolewa. łyknęłam no-spe i magnez.... grrr... a wszystko przez jednego dupka dzisiaj, wkurzył mnie taki jeden i tak mnietrzyma wnerw.....

Do góry