reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć brzucholki :)

U nas znów piękna pogoda, tylko wieje jak cholera. Mam nadzieję, że to przyniesie ocieplenie :tak:

Zapo i jak? Udało się?:-D

j-ulka - ja wprawdzie mam rzadko zgagę (na początku ciąży za to miałam okropną) ale cola zawsze mi pomagała. Koleżance pomaga mocno miętowa guma do żucia.

reklama
zapominajka, oglądamy ten sam program:tak: mi się spodobała ta zumba, choć nigdy nie chodziłam, może się skuszę po porodzie:-)

to i ja się witam!
śniadanko zjedzone, kawa się pije, S wyprawiony do pracy się zbiera....
pogoda piękna!

zaraz tylko ja się muszę zacząć zbierać, kąpać i doprowadzać do używalności - dziś jazda, jutro i pojutrze zresztą też.... ehh nie chce mi się!

Zapominajka, mysiak,Noelle kciukam !!!!

Ja teraz to jestem raczej nieruchawa :-D

Ale po połogu to bym bardzo chciała się rozruszać i zgubić z 20 kg, więc szukam czegoś co da fajne efekty w połączeniu z dietą.

ja od stycznia do czerwca chodziłam na siłownię, pół na pół aerobowe i siłowe, potem sauna... tak lubiłam ten stan zmęczenia że niemal się uzależniłam! potem w wakacje jeździłam rowerem z synkiem w foteliku na rehabilitacje do miasta ( jakieś 20km w 2 strony 3xw tyg). REWELACJA!!! jadłam zdrowiej i 8 kilo zleciało. a potem stała się ciąża:-D

ja też chce, ja też !!!
mój plan to dojście do wagi z przed pierwszej ciąży :)

w tej ciąży stram się jak najwięcej ruszać: chociaż godzinka spaceru dziennie i basen dwa razy w tygodniu ale co z tego jak już i tak jedenaście kilo na plusie :confused:

reklama
ja rozmyślam jeszcze nad masażem bańką mojego cellulitu, bo same ćwiczenia chyba nie dadzą takiego efektu, a cellulit na udach mam spory:-( no i może faktycznie ta zumba, bo aerobik to mi nigdy nie dał za dużo, siłownia odpada z uwagi na moje przepukliny.. rowerem też sporo jeżdżę więc bąbel z tatusiem a ja będę się dotleniać.. fajnie że lato przed nami:yes:

Do góry