reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ale moja z tych aktywniejszych. Potrafi kopać, wiercić i rozciągać się cały dzień.
A dzisiaj jakoś tak...
Moze dlatego, że zmęczona jestem, pokołysało Matyldę to też nie ma ochoty na ruch jakoś szczególnie.

reklama
Zapo a ja właśnie dziś odwiedziłam lumpek i za 15 zł kupiłam 3 pary dzinsów tak na 6-9 mies i sukienkę na 12-18 mies.

Właśnie zjadłam 6 placków ziemniaczanych ze śmietaną i cukrem i zaraz chyba pęknę a mała do tego jeszcze wywija takie fikołki, że zaraz wylezie przez pępek :szok:

Jejku a ja na nic nie mam ochoty. Co zjem to mi niedobrze. Zupełnie jak na początku ciąży.
Dobrze, że do Igorka kolega przyszedł i ładnie się bawią. Mogę sobie nicnierobić :sorry2:

raaany dziewczyny przeczytałam artykuł o jedzeniu w polskich szpitalach, co za popierdzielony kraj żeby każdy musiał na NFZ płacić tyle kasy a na zwykłe jedzenie dla pacjentów brakuje... Janie rozumiem dlaczego na zachodzie Europy ludzie mniej płacą a wszystko jest... Szlag by trafił wszystkich polityków,bo widać że jeden wart drugiego, kłócą się o dostęp do koryta a naród cierpi :/

moja mała była bardzo spokojna ale ostatnio strasznie szaleje. Też się martwiłam że taka cicha ale widać pewnie dużo miejsca miała dlatego zamiast dawać porządne kopniaki tylko 'pukała' natomiast teraz jak przydzwoni to aż zaboli nie raz ;) teraz chyba ma czkawkę bo czuje takie miarowe ruchy gdzieś w okolicy mojej kości ogonowej :p

Ostatnia edycja:
Sembo taka Polska właśnie. Na każdym kroku łapówki, naciąganie i fikcyjne koszta. Myślę, że nawet nasze wnuki będą miały podobne podejście.

Zapraszam na placki ... ja bym mogła je jeść codziennie :tak:

Zapo no ja właśnie tego nie mogę zrozumieć.... niestety :-( jeżeli my tak będziemy myśleli i robili to nasze dzieci też będą miały takie podejście do życia. Ale ja to mam spaczone podejście do systemu i uważam, że tak nie powinno być KORUPCJI MÓWIĘ STANOWCZE NIE ;-):-)

Ostatnia edycja:
Sembo! Ja też miałam ostatnio takie stukania w okolicach tyłka i się zastanawiałam, czy mi w tyłku pulsuje, czy dziecko ma czkawkę... HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH kuźwa zaraz się posikam :-D

reklama
citrus my w ogóle mamy jakieś podobne patologie w ciąży hahaha no ja nie sądze żeby to było radosne jelitko grube więc stawiam że to Lara, no chyba że cos jeszcze mnie może pukać w zadek :p

Do góry