reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Lepiej, żebyśmy nie miały już więcej podobieństw, bo chyba nie chciałabyś wylądować w łóżku ze szwem na szyjce :-D Wystarczy, że nam w tyłku stuka :-D

reklama
a u mnie cały dom pachnie grzybową.... uwielbiammmmmm!

fiołkowa - ja też ani razu nie dostałam porządnego kopa, Matylda od początku delikatna taka...

Nie lubię Was za te placki:wściekła/y::-D pożarłabym dzisiaj cały talerz:-) ślina pociekła mi po kolana:-D
Ale moja z tych aktywniejszych. Potrafi kopać, wiercić i rozciągać się cały dzień.
A dzisiaj jakoś tak...
Moze dlatego, że zmęczona jestem, pokołysało Matyldę to też nie ma ochoty na ruch jakoś szczególnie.

Nie łam się kochana... ja ostatnio takiej schizy dostałam, że prawie do szpitala jechaliśmy:zawstydzona/y: Mała od 16 tygodnia mega aktywna, kopie przynajmniej co godzine, a ostatnio była cisza przez 2 h.....:szok: wpadłam w taką panikę, że aż wstyd się przyznać:zawstydzona/y: siedziałam i wyłam, na co J. zrobił mi gorące kakao i śpiąca królewna od razu sie rozbudziła:-)

Nałaziłam się dzisiaj i teraz muszę odpokutować:no: leżę na łóżku i nie mogę się ruszyć ani w lewo ani w prawo.... Oddam rwę kulszową za dopłatą!

moja mała dziś spokojna ( w miarę) ale to chyba przez te pierogi ruskie! obżarłam się jak świnia i pewnie miejsca w brzuchu brak!!!!!:zawstydzona/y:

citrus super ze wizyta ok!!!:-)

jak ja uwielbiam patrzeć jak M bawi się z dziećmi... szaleństwo na całego, no niesamowite:tak: ostatnio doklejam tam jeszcze trzecie i zaczynam się zastanawiać jak on da radę z trójeczką:-D

placki ziemniaczane... ślina mi cieknie na samą myśl

u nas dzisiaj na obiad pierogi z truskawkami :D

dzis bylam w polskim sklepie i zgadnij co kupilam? pierogi z truskawkami dla nas ale na kolacje ;)

No ja właśnie też :-D
Ale ie analizuje tego. Babka po prostu poprawiła mi humor;-)

Nic nie było na lumpach. I ledwo do przedszkola dotarłam. Coś mała mało się dziś rusza, a brzuch twardnieje :baffled:
Dobrze, że jutro wizytuję.

oby sie brzuch uspokoil
dobre z tym byciem "bardziej w ciazy" :) sie usmialam:)

Zapo - moja się ogólnie mało rusza, albo inaczej: delikatnie. Jak czytam o tych kopniakach i wierceniach Waszych dzieci, to mi się dziwnie robi.
No, ale od początku tak mi się ruszała, a rozwija się dobrze, więc pewnie taka jej uroda:confused:

moje dziecko tez z tych mniej ruchliwych, moj syn szalal ze hej a mala jakos spokojniutka, moze bedziemy mialy grzeczne dzieci :)

kartagina- ja tez juz spakowana, lepiej byc przygotowanym :) ja na allegro tez -po negatywnych doswiadczeniach- kupuje wszystko za pobraniem, tzn. moja sis w pl mi tak kupuje :) zawsze to pewniejsze ze zaplacisz jak dostaniesz towar...

My dziś swojsko - surówka z kapusty kiszonej, ziemniaczki i burgery wołowe (znaczy - u nas pod tym hasłem funkcjonują kotlety z samej wołowiny mielonej, tylko z cebulką, żółtkiem i przyprawami - żadnych panierek itd.).

EEEEEJ, mój chłop się prawie popluł ze śmiechu jak go zapytałam, czy skoro dziecko jest ułożone głową do dołu, to czy mu się w głowie nie kręci... :-( :-D A skąd ja mam wiedzieć, czy jemu tak wygodnie... :-D

Ostatnia edycja:
reklama
dzis bylam w polskim sklepie i zgadnij co kupilam? pierogi z truskawkami dla nas ale na kolacje ;)
nie żebym się chwaliła, ale ja miałam takie jeszcze z lata zamrożone, z truskawek z mamusiowego ogródka :p

no takie napewno najlepsze, ale ja nie z tych uzdolnionych kulinarnie :) wiec mi tylko polski sklep zostaje :) ale za to jak jestem w pl to moja mama zawsze wie ze jak dla mnie tylko pierogi obojetnie w jakiej postaci :)

Do góry