reklama
kessy_3105
Fanka BB :)
placki ziemniaczane... ślina mi cieknie na samą myśl
u nas dzisiaj na obiad pierogi z truskawkami
u nas dzisiaj na obiad pierogi z truskawkami
sembonzakura
Lepiej, żebyśmy nie miały już więcej podobieństw, bo chyba nie chciałabyś wylądować w łóżku ze szwem na szyjceWystarczy, że nam w tyłku stuka
![]()
ahhahahahahahaha leżę
Nie lubię Was za te placki
pożarłabym dzisiaj cały talerz:-) ślina pociekła mi po kolana
Nie łam się kochana... ja ostatnio takiej schizy dostałam, że prawie do szpitala jechaliśmy
Mała od 16 tygodnia mega aktywna, kopie przynajmniej co godzine, a ostatnio była cisza przez 2 h.....
wpadłam w taką panikę, że aż wstyd się przyznać
siedziałam i wyłam, na co J. zrobił mi gorące kakao i śpiąca królewna od razu sie rozbudziła:-)
Nałaziłam się dzisiaj i teraz muszę odpokutować
leżę na łóżku i nie mogę się ruszyć ani w lewo ani w prawo.... Oddam rwę kulszową za dopłatą!

Ale moja z tych aktywniejszych. Potrafi kopać, wiercić i rozciągać się cały dzień.
A dzisiaj jakoś tak...
Moze dlatego, że zmęczona jestem, pokołysało Matyldę to też nie ma ochoty na ruch jakoś szczególnie.
Nie łam się kochana... ja ostatnio takiej schizy dostałam, że prawie do szpitala jechaliśmy

Nałaziłam się dzisiaj i teraz muszę odpokutować

moja mała dziś spokojna ( w miarę) ale to chyba przez te pierogi ruskie! obżarłam się jak świnia i pewnie miejsca w brzuchu brak!!!!!
citrus super ze wizyta ok!!!:-)
jak ja uwielbiam patrzeć jak M bawi się z dziećmi... szaleństwo na całego, no niesamowite
ostatnio doklejam tam jeszcze trzecie i zaczynam się zastanawiać jak on da radę z trójeczką

citrus super ze wizyta ok!!!:-)
jak ja uwielbiam patrzeć jak M bawi się z dziećmi... szaleństwo na całego, no niesamowite

Nia
placki ziemniaczane... ślina mi cieknie na samą myśl
u nas dzisiaj na obiad pierogi z truskawkami![]()
dzis bylam w polskim sklepie i zgadnij co kupilam? pierogi z truskawkami dla nas ale na kolacje
No ja właśnie też
Ale ie analizuje tego. Babka po prostu poprawiła mi humor;-)
Nic nie było na lumpach. I ledwo do przedszkola dotarłam. Coś mała mało się dziś rusza, a brzuch twardnieje
Dobrze, że jutro wizytuję.
oby sie brzuch uspokoil
dobre z tym byciem "bardziej w ciazy"
Zapo - moja się ogólnie mało rusza, albo inaczej: delikatnie. Jak czytam o tych kopniakach i wierceniach Waszych dzieci, to mi się dziwnie robi.
No, ale od początku tak mi się ruszała, a rozwija się dobrze, więc pewnie taka jej uroda![]()
moje dziecko tez z tych mniej ruchliwych, moj syn szalal ze hej a mala jakos spokojniutka, moze bedziemy mialy grzeczne dzieci
kartagina- ja tez juz spakowana, lepiej byc przygotowanym
citrus
My dziś swojsko - surówka z kapusty kiszonej, ziemniaczki i burgery wołowe (znaczy - u nas pod tym hasłem funkcjonują kotlety z samej wołowiny mielonej, tylko z cebulką, żółtkiem i przyprawami - żadnych panierek itd.).
EEEEEJ, mój chłop się prawie popluł ze śmiechu jak go zapytałam, czy skoro dziecko jest ułożone głową do dołu, to czy mu się w głowie nie kręci... :-(
A skąd ja mam wiedzieć, czy jemu tak wygodnie... 
EEEEEJ, mój chłop się prawie popluł ze śmiechu jak go zapytałam, czy skoro dziecko jest ułożone głową do dołu, to czy mu się w głowie nie kręci... :-(

Ostatnia edycja:
kessy_3105
dzis bylam w polskim sklepie i zgadnij co kupilam? pierogi z truskawkami dla nas ale na kolacje
nie żebym się chwaliła, ale ja miałam takie jeszcze z lata zamrożone, z truskawek z mamusiowego ogródka![]()
reklama
Nia
nie żebym się chwaliła, ale ja miałam takie jeszcze z lata zamrożone, z truskawek z mamusiowego ogródka![]()
no takie napewno najlepsze, ale ja nie z tych uzdolnionych kulinarniewiec mi tylko polski sklep zostaje
ale za to jak jestem w pl to moja mama zawsze wie ze jak dla mnie tylko pierogi obojetnie w jakiej postaci
![]()
Podziel się: