j-ulka z tym rodzeniem do kibelka to żadna ściema! moja mama mnie niemal tak nie urodziła, a teraz jej sąsiadka sądzi się w podobnej sprawie bo niestety tak rodziła...
julia92 witaj w klubie, ja też z leżących

od października na "placku"
sembo nieźle tak bez TV, ale myślę ze też bym wytrzymała
citrus ty się ciesz że masz wannę do golenia!!! ja w prysznicu to chyba bym się zachlastała szybciej niż włochów pozbyła...
POWODZENIA U LEKARZY!!! <<o już wróciłaś z jednego-dobrze, że ok!!!>>
Aśka szacun za przejścia z dziewczynkami!!
ja też mam brudne okna i to tarasowe jest najgorsze ale odpuszczam bo i jak inaczej??
pOLAtOLA fajnie że już na zwolnieniu!! odpoczywaj dzielnie!
noirel ja nawet nie mam siły radzić M jak górę skończyć, podłogi i schody póki co a do malowania ścian to może już urodzę bo z brzucholem nigdzie się nie wybieram na zakupy...
ullana &&&&&&&&&&& za wizytę!
nie miłe doświadczenia z kolejek macie! ja we czwartek w aptece stałąm kolejka gigant, za mną pan więc mu powiedziałam że usiądę ale "tu stoję". usiadłam, za brzuszek się złapałam a ze 4 osoby przede mną z kolejki- proszę, my panią puścimy!! podziękowałam ucieszona, a jeszcze pani zza lady, że ja mogę usiąść i ona będzie o wszystko pytać i przynosić

normalnie pierwszy raz w życiu takie coś!!!
wszystkim nowym i nie rozliczonym przypomnieć pragnę że odliczamy 1% na naszego synka! chętnym podam dane
z góry dzięki!
mam walizkę dla dzieciaczka spakowaną, jeszcze kosmetyki

znalazłam na allegro u jednego sprzedawcy. wszystko miał co mi potrzebne więc pospisywałam dane i poprosiłam M żeby zamówił, a on na to że nie bo to płatne z góry a nie za pobraniem i się boi stracić 300zł... może i racja ale tyle czasu na to zmarnowałam i muszę od nowa szukać...