reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

dziewczyny nie uwierzycie :p pokłóciłam się z M. dziś przed pracą, potem przyjechał po mnie po pracy i mówi że ma niespodziankę. i zgadnijcie co... :p KOLEJNA SOFA hahahahahaha

reklama
Kartagina, w ciągu dnia wtrąbiłam 3 olbrzymie kawałki, więc nawet nie komentuję :D

a Sembo jak zwykle fetysz na sofę :D

wracam chyba do spania, bo choć zrobiłam sobie 20-minutową drzemkę, to jakoś brak mi sily na ogladanie Obcego :) wytrzymam do 23 bo biore Fenka i sru do spania :D

Kessy ja nazywam to u siebie demencją ciążową, sama sobie się dziwe jak czasami mogę być bezmyślna, albo zapomnieć słowa jakiego powinnam użyć, dużo by tu przytaczać, mam cichą nadzieję, że wszystko wróci do normy z moim mózgiem.

Od godziny 8 jak wyszłam do pracy tak dopiero godzinę temu wróciłam do domu, ale spokojnie. Po poracy do babci M na obiad, później do teściowej i tak nam się zeszło, ale nic ciężkiego nie robiłam tylko siedziałam, jadłam, plotkowałam itp.
Coś za mną chodzą śledzie...

czesc ,
Citrus mnie tak boli jakbym mialam miesiączki dostac.
ja w połowie zdanie zapominam jaką mialam myśl do przekazania.moja przyjaciółka pęka wtedy ze śmiechu. i czy to nie odmóżdżenie ;-)
Kartagina co to znaczy lepiej? hmmm tzn,ze nie mam ochoty podciąć sobie żył:angry: nie mam ochoty zabić wszystkkich na swojej drodze.
aaa tak poza tym to dzień dobry moje Kochane!
i na dobry początek dnia
Pachelbel Canon in D Major Perfect Version - YouTube
ostatnio tylko takiej muzyki słucham :confused:

ja również się witam i zaraz zmykam do szkoły rodzenia. Jupii :-) Dzisiaj z mężem bo wczoraj nie zdążył do mnie z pracy dojechać:wściekła/y:. Ale frajda. Będę dopiero wieczorem to nie produkujcie zbyt wiele bo jak zwykle zaległości doczytać toż to wyczyn nie lada;-):-)

witajcie niedzielnie :)

Ja miałam cieżką noc, przewracałam się z boku na bok i w każdej pozycji niewygodnie, na plecach nawet minuty już nie wyleżę bo plecy bolą jak oszalałe. Ale już jest rano i z tego się cieszę.
Ale mi narobiłyście ochoty na ciasto drożdżowe i co teraz hmm wypadałoby zrobić no chyba ze Citrus jeszcze zostało to podbiegnę :-)

Kessy jeśli chodzi o roztargnienie ciążowe to ja też mam. Ostatnio mąż wysłał mnie po rower do centrum handlowego oddalonego o 5 min drogi od nas bo tam przypiął i chciał, żebym podprowadziła do domu. No i poszłam, wracam a on do mnie " A gdzie rower" A ja " jaki rower? " Poszłam po ten rower ale oczywiście weszłam do centrum porobiłam zakupów i zadowolona wróciłam do domu totalnie zapominając o rowerze. Także chyba każdą z nas to spotyka.

Framama widzę, że humorek lepszy i super oby tak zostało do porodu :)

My możemy na spokojnie spędzić niedziele, w końcu rozpakowani w czyściutkim mieszkaniu, aż miło :)
Miłego dnia, a ja dziś witam 8 msc :)

witam ija niedzielnie

kolorowa- ja tez sporo mg biore ale moj gin powiedzial ze tego sie nie przedawkuje jakby co organizm sam wydali

kartagina- wiem jak bedzie gorzej jade do szpitala, tez wole by dziecko przyszlo na swist po 34 tygodniu conajmniej, dzis-odpukac- skurczy nie bylo w nocy tez cisza wiec moze mg dziala, ajutro i tak bede w szpitalu by sie zameldowac do porodu wiec jakby co mnie przebadaja

reklama
hejka!
sembo super mąż! kiedyś przepraszało się kwiatami a teraz to juz inna epoka- sofy wchodzą w obieg!! daj znać jak będą samochody:-D

framama żadnego podcinania żył bo krwi i tak mamy więcej więc byś nie zatamowała:-)

mój M zrobił dziś na śniadanie jajeczka na miękko i to jeszcze swojskie!! pychotka!!! a na deser drożdżóweczka! w nocy też było nieźle- zaczęło się że znów nie chce mu się po ciężkim dniu pracy myć ale zobaczył moją minę i nie wytrzymał przy swoim:-) o 1 mnie obudził na mizianie, miło było ale jak to od pół roku bywa- znów tylko on skorzystał!!!:tak:jakoś wytrzymam, potem sobie odbiję:-D

dziś dzień karciany u nas:happy2::happy2:

Do góry