reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Noirel ,dziękuję. chyba lepiej już z moim psychnicznym samopoczuciem.
i dobrze ,że napisałam skargę na kuriera. to kwestia dobrej woli. niestety nie wykazują się tym dostadawcy.
Fiołkowa chyba jest zazdrosny! ale Ty też się nie daj!
Citrusku rozumiem co Cię trafi. też tak mam .marze o kubku ziółek przeczyszających.
dziś u nas słonecznie było ,ale zimno.

reklama
Nia, no-spa będzie lepsza na skurcze, może dołóż sobie 3x1?

A macie czasami w podbrzuszu takie uczucie jakby na miesiączkę?

w niemczech nospy lekarze nie daja,troche sie boje cos na wlasna reke brac, ale w poniedzialek moze zapytam w aptece czy dostane nospe, narazie biore magnez 3x2, od jutra pewnie 3x3, jak nie bedzie pomagalo musze jechac do szpitala i beda decydowac co dalej

co do Twojego pytania to niestety nie pomoge gdyz nie mam takich boli

ja w pierwszej ciąży twardy brzuch miałam non stop, i magnez łykałam, ale nic poza tym się nie działo, teraz raz mam lepszy raz gorszy dzień, czasem idę to mam wrażenie że dziecko zaraz wypadnie a czasem (jak wczoraj) po 3 godz chodzenia po CH nic mnie nie bolało poza ogólnym zmęczeniem

macie czasami takie wrażenie że ciąża powoduje odmóżdżenie?? bo ja ostatnio ciągle.. wczoraj kupiłam córci kalosze, dzisiaj mała ubrała żeby się pokazać tatusiowi i M dopiero zauważył że jeden większy, drugi mniejszy... różnica dwóch numerów, a do nexta żeby je wymienić mam 60 km.. w czwartek zrobiłam panikę w banku że mi pensja nie wpłynęła.. szefową postawiłam na nogi, panie w banku... okazało się że pomyliłam dni wypłatę dostaje w piątki... ja się zastrzelę jeszcze trochę

Kessy ja też już się lekko cofam ....;-)

Citrus to przynajmniej nie daj sobie w razie czego żadnego antybiotyku wcisnąć w razie czego.

Daniela, mam założony szew okrężny na szyjce, więc raczej wątpię, by ginekolog zlekceważył w tej sytuacji jakikolwiek sygnał o bakteriach ;-)

Citrus tylko szkoda dzieciaczka męczyć antybiotykiem jakby to miało się okazać przekłamanie z winy laboratorium - bo u mnie dokładnie tak było - bo raczej bakterie same nie znikły w ciągu 2 dni.

reklama
dziecko mi próbuje wyskoczyć przez pępek:) rozsadza mnie, ten brzuch faktycznie jak 8kilowy worek ziemniaków:-) która to pisała??:-D

kolorowa
mg 4x2 nie za dużo??

cytrynka jak twoja drożdżówka? Moja super!!!:) ale na koniec pożarłam się z mamą o pierdy i pomyślałam o tych 600km...
takie jak na miesiączkę to też skurczowe...

george to dużo siły na jutro!! nie przemęczaj się!

Nia ty nie czekaj, jak coś to i jutro jedź! w szpitalu w razie czego dostaniesz kroplówkę na powstrzymanie skurczy!!! mojej kumpeli 2x udało się w ten sposób wrócić z porodówki do domu. lepiej wcześniakó nie planować... powodzenia!

nanu z tobą ok, po prostu ostatnio lubisz jeść:)

framamcia fajnie że u ciebie lepiej! ale co to znaczy lepiej??

daniela przy szwach nie patrzy się już tak na zagrożenie antybiotykiem! ważne by powstrzymać infekcję bo skurczy można dostać! a to gorsze dla dzidzi niż antybiotyk! ja co 3 ty dostaję globulki na bazie antybiotyku i wcale się nie buntuję bo wybieram mniejsze zło!!

Ostatnia edycja:
Do góry