reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć słoniątka ;-)
U mnie też dziś cudne słonko!!!!! Żyć się chce!

mi kurier właśnie łóżeczko przywiózł ale był tak nie sympatyczny ( młody facet) że pod bramą mi wszystko zostawił bo powiedział że nie ma obowiązku mi pod drzwi przynosić...dobrze że teściowa była i jakoś to przytargała,zaraz napiszę skargę do firmy kurierskiej...ciekawe czy jak jest osiedle strzeżone to też pod bramą zostawia?bo u mnie w sumie są 2 domy za jedną bramą

Dobrze, że złożyłaś skargę! Ja bym tej paczki po prostu nie odebrała. Nasuwa mi się kilka epitetów opisujących tego gościa, ale żaden z nich nie nadaje się na forum :dry:

reklama
witam sie i ja w piekna sloneczna sobot,
Przy takiej pogodzie to az mnie nosi zeby cos robic,tak więc sniadanie i spacer z psem.Potem ogarne dom no i siebie....bo ostatni tydzien nie sprzyjał do ogarniecia sie:-D

Milego dziewczyny!!!

Cześć dziewoje :happy:

U nas od rana słonecznie, ale tak wieje, że głowę urywa. Dziś chyba nici ze spaceru, bo Kubie leje się z nosa, a mnie jednak jeszcze boli to ucho.

Prądu nie było od rana i powiem Wam, że ciężko się bez tego obyć:sorry2:

Tak mi się z tym kawałem skojarzyło: sędzia pyta powódkę o przyczynę rozwodu, ale ta się nie odzywa. Więc dopytuje bił panią? No nie. Pił? Nie. Zdradzał? Nie wysoki sądzie. Ale jak on tydzień temu na mnie spojrzał ...
:-D
Kawał kawałem, ale jak zaczynam stękać i ruszać się jak słonico-wielorybica, to on nic nie mówi, tylko wzdycha i patrzy, więc po prostu wiem, co sobie myśli. Chyba po prostu już mu się znudziło mówienie, bo parę razy usłyszałam, że jestem dopiero w 7 miesiącu i co będzie dalej itp...

noirel - ale chamidło:wściekła/y: Masz rację, że napisałaś skargę.

fiołkowa weź opitol chłopa i powiedz mu że jak jest taki cwany to niech sobie przytroczy do brzucha 8 kilowy worek ziemniaków i niech spróbuje tak łazić i spać przez 2 dni a potem niech przewraca oczami ;/ co za brak empatii.

O maaaaaaaaatko, Vivaldi z kolei na każde stęknięcie moje od razu przybiega, a w nocy to się nawet budzi, żeby sprawdzić, czy nic mi nie jest. Dzisiaj mnie chyba z pięć razy przykrywał w nocy, jak się odkrywałam, bo śpię tylko w koszulce od piżamy, bez gaci, z odkrytym dupskiem. Nie powiem, miłe to mocno... :sorry:

Kto wbija na ciasto drożdżowe? Piekę! :-D

Fiołkowa może wzdycha, bo nie wie jak ci pomóc...

Cytryna rób podwójną porcję! Biegnę ;-)
Fajnie, że sie twój tak przejmuje. Pozazdrościć.

My odebraliśmy wyniki psicy i może tym razem ją dobrze zdiagnozowano. Czeka nas kapanie jej 2x w tyg + leki do końca życia. Byście widziały jaką minę miała na słowo kąpiel :-D

Przykro mi, teraz to już konkretnie... Rozmawiałam z nim nie raz na ten temat, ale już nie mam siły więcej.
I nie wiem, co mu się stało. Jak byłam w ciąży z Kubą, to taki nie był.
A teraz dzień-dwa po usg jest do rany przyłóż, a potem mu przechodzi.
Tzn nie chcę też powiedzieć, że jest dla mnie jakiś okrutny czy zły. Po prostu mnie nie rozumie:no:

citrus - ja poproszę ciasto drożdżowe :happy:
Czy może być w ramach drugiego dania? Bo ugotowałam rosół i na więcej nie mam siły:sorry:

uwielbiam ciasto drożdżowe:rolleyes: jeśli mogę to chętnie posmakuję! a jeszcze chętniej bym pojechała do Gdańska nad morze, choć na pół godzinki pospacerować na plaży w tym słoneczku, łykając odrobinę jodu :yes: ech...

reklama
Citrus dawaj ta drozdzoweczke ale mi smaka narobilas:)ja mam zamiar upiec biszkopta z kremem i galaretka bo syn juz od tygodnia mi glowe suszy ale jakos mi sie nie che zabrac za to:-(
jesli chodzi o stekanie to ja oczywiscie tez non stop stekam jak mi zle,czasami nawet ciezko mi z pufy wstac:wściekła/y:ale moj m tez mnie wspiera pomaga przy wstawaniu itp.wogole teraz jak juz prawie koniec bardziej sie przejmuje bo z poczatku myslalam ze troszku olewa ta moja ciaze bo powtarzal ze juz wie co i jak bo to 2 raz w ciazy jestem ale chyba zmienil zdanie:-Dtez mu powtarzalam ze mu oddam ten moj brzuch i te kg ktore nosze i zobaczymy co wtedy powie:-D

Do góry