reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ciao dziewczyny! Niniejszym ogłaszam, że dzisiaj był ostatni dzień mojej pracy w tym roku :-D:-D:-D Posiedziałam troszkę w robocie, potem prosto do szkoły rodzenia. Fajne bardzo - polecam!!! Wracając ze szkoły rodzenia wpadliśmy na kolację do...... McDonald'sa ;-) Taką ochotę mieliśmy.....

A teraz Was nadrobiłam i już padam na mordkę.... Nie pamiętam co miałam Wam napisać :baffled:

W weekend jedziemy po łóżeczko dla Julka. W weekend odwiedza nas moja kuzynka więc weekend zabiegany będzie.... Trzymajcie się!!!!

reklama
dzień dobry,

wczoraj byłam praktycznie bez neta wiec nie wiem co w trawie piszczy tylko przeczytałam historie kartaginy, jak dla mnie jesteś wielka. Podziwiam i życzę żeby było tylko lepiej.

Kaju super wieści :) Czekamy na zdjęcia :)

Ja się zbieram na badania do szpitala wieczorem powinnam już w nowym mieszkanku mieć neta więc napiszę co i jak, oby to były dobre wiesci, jakby się miało coś dziać napiszę smska do Zapominajki.

Trzymajcie się dziś zdrowo dziewuczki :)

czekajcie, a sie doczekacie:-D sa w galerii;-)

KARTAGINA , sciskam Cie tak bardzo mocno, podziwiam, pekam z dumy i poklaniam poklony

przebrnelam przez Was, ufffffffffffffffffff:-D

cześć mamuśki....ja to nie wiem jak wy to robicie...ja nie nadążam was czytać...co dopiero odpisywać... co nadrobię i chcę coś dodać..to już znowu zmienia się wątek i jestem nie w temacie... kurcze...nie mogę was czytać systematycznie bo brak mi czasu.... potem nadrabiam po 50 stron albo i więcej...masakra....

Już nie pamiętam co i jak....

pamietam że nanu ma jazdy, cytryna zaparcia i problem z mama....niektóre skurcze łydek...i ból żeber który i mi niesamowicie doskwiera.... no i oczywiście kartagina która jest złotą mamą i dla niej szacuuunnnn.... sorry dziewczyny ale nie napisze personalnie do każdej bo mam odmóżdżenie ciążowe i brak pamięci...

ja skompletowałam już prawie całą wyprawkę...zostały mi kosmetyki i pościel do łóżeczka.... jestem spłukana - nie mam już kasy na wózek... nie wiem jak ja uzbieram...mam nadzieje że się uda do końca kwietnia....

apropo wątku prywatnego...ja teżżż kce...mimo że nie nadążam odpisywać...tylko doczytuje z opóźnieniem.... domyślam się że potrzeba jakiegoś zaproszenia więc jeśli mnie ktoś takim obdaruję będę przeszczęśliwa.....

aaa...wreszcie uporałam się z krwawieniem dziąseł...pani w aptece poleciła płyn do płukania bez alkoholu "dento fresh" i po tygodniu rezultaty stanowczo widoczne...gdyby ktoś potrzebował polecam......

a w środę i my idziemy na 4D więc może podejrzymy JAśka bo zdjęcie Tomka mnie zauroczyło...

Dziewczyny czy jest jakaś szansa na to bym mogła dołączyc do Was na prywatnym forum i tam zaczęła więcej się udzielac?
Kaja- ależ Twoje szkraby szybko przybieraja na wadze. :szok: Super! :-)
Kartagino- zawsze jestem pełna podziwu dla takich Mam! Mama przez duże M z Ciebie. Brawo! A synuś ma ogromne szczęscie, że przyszedł na świat w takiej rodzinie :tak:

kurcze ,kurcze nie śpie :no:
całe osiedle śpi, ciemno we wszystkich oknach a ja wylądowałam na kanapie w salonie z laptopem.
nie mam sił spać bo wszystko mnie boli.
nie wiem dziewczyny co się ze mną dzieje,ale jakieś załamanie przezywam czy deresje ciążową. chce już maj!

Framama, piona! Obudziłam się przed szóstą i to by było na tyle. Dodam, że w nocy budziłam się jakieś osiem razy. Zaczynam podejrzewać, że pełną noc prześpię za jakieś trzy lata... Gniję w wyrku i nienawidzę mego samca za to, że chrapie sobie w najlepsze...

i ja od 6 nie śpię,Kacper tak kopie że się nie da:-(i głodna byłam a nie miałam sumienia R. budzić,ale już mam śniadanko,R. pojechał po zakupy bo za łazienkę trza się wziąć.dziś podobno ma przyjechać łóżeczko na które czekam od 8 lutego:szok: a z rana w wiadomościach Pierzwin: odnaleziono 3-letnią dziewczynkę. Dziecka szukano od wczoraj

piękna postawa społeczeństwa!

reklama
witam :) majowe mamusie po dlugiej przerwie z ciagle zimowych bieszczad .
Ja chce wiosne !!!a najlepiej juz maj .

Do góry