reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
cześć dziewczynki! ale wir u mnie, córa jedzie na urodziny, rodzice przyjechali i wszystko na raz- pranie prasowanie, kuchnia, małego na spacer zaraz dziadek weźmie, a M robi schody i ciągle coś wierci, szlifuje... JA CHCE STĄD UCIEC:-)

Citrus zrobilas mi takiego smaka że postanowiłam też coś upiec xD Tyle że ja robię Muffinki z jagodami zapraszam również do mnie. Będą gotowe za jakieś 30 min. Michaś będzie zachwycony hehe

Aniaczek gwoździe w jabłka? :szok: No ale jeżeli to pomoże :-) Trzymam kciuki, żeby pomogło.

Citrus Ty jesteś z Gdańska, a dokładnie skąd? Bo ja miałam ciekawe przeboje z badaniem moczu - w odstępie 2 dni robiłam z różnych przychodniach i w jednej wyszło dużo bakterii i leukocytów a w drugiej NIC - i dwa razy tak robiłam.

Ardzesh mi też ciężko dojść do siebie jak czytam takie rzeczy - w zeszłym tygodniu na onecie na głównej stronie było coś o maltretowaniu noworodka przez ojca - nawet nie przeczytałam artykułu - od tego czasu postanowiłam nie czytać - chociaż ciężko nie wiedzieć co się dzieje na świecie.

Noirel z tymi kurierami to nieraz człowieka szlag trafia - mi ostatnio facet zakomunikował, że może mi przywieść tylko między 12.30 a 13.30 i następnego dnia to samo - bo taka ma trasę - ewentualnie mogę sobie na pracę zmienić - jasne w prawie 8 miesiącu ciąży będę wielką paczkę targać do domu. Od teraz będę co się da pocztą zamawiać.

Jak ja bym drożdżówkę zjadła - tego mi najbardziej brakuje w tej diecie cukrzycowej ...

Daniela, z Przymorza, na Jagiellońskiej robię badania.

Dziewczyny, ja znów wyszłam z łazienki z płaczem i histerią. Po czterdziestu minutach walki udało mi się wypróżnić, ale nie obyło się bez koszmarnego parcia i gigantycznego bólu... :eek: Już nie wiem, co mam robić. Jem mnóstwo jabłek, piję kefiry, Activię, zjadam suszone śliwki, piję na czczo wodę z cytryną. Odżywiam się zdrowo, same wiecie, a odkąd z przymusu siedzę w domu i nie jestem aktywna, na ubikacji wyję z bólu. W. przyniósł mi przed chwilą z apteki siemię lniane. To chyba moja ostatnia deska ratunku... Płaczę do teraz, najgorszemu wrogowi bym nie życzyła takiego koszmaru :-(

jakie ja mam rozstępy :/ masakra. Plus popuchnięte żyły na dłoniach...
ja tez mam mega rozstepy ale to prezent z poprzedniej ciazy niektore takie ze moge palca sobie tam wlozyc a najgorsze na biodrach jakies 2 lata mnie bolaly jak mialam ciasniejsze spodnie albo majtki.a teraz o dziwo jeszcze nie mam nowych moze przez to ze skora juz rozciagnieta hmmm:dry:

Cytrusku ja to bym ci polecila albo czopki glicerynowe albo mala lewatywe skoro nic nie pomaga.naprawde bardzo ale to bardzo wspolczuje i bolu i tego stresu.

Ostatnia edycja:
reklama
Citrus współczuję. Może Mati ci blokuje jelita i dlatego tak. Zupełnie nie wiem co ci doradzić :-(

Daniela czasem tak jest z wynikami.

Do góry