reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Najgorsze jest to, że mój mąż od jakiegoś czasu traktuje mnie, jakbym udawała. Nie rozumie, że w ciąży naprawdę może wszystko "wysiąść". Przykro mi jest bardzo z tego powodu, że może uważać, że symuluję:no:
Nie pocieszę cię. Mój mąż pożalił się mojej psiółce kilka tygodni temu, że symulant ze mnie. Pojechała mu, ale co z tego, skoro on wie swoje...

ałaaaaaaaaaaaaa :( boli, pali mnie w środku klaty jak by zmaga? i serce do tego kuje, nie wiem o co chodzi.... Już tak drugą godzine się czuje..

Witaj w klubie zgagowicza :confused2:

reklama
nanu ja cię wcale nie chciałam rozśmieszyć! ja naprawdę wierzę w naszą forumowską siłę!!! po ciąży mam zamiar zejść jakieś 2 rozmiary! poza tym jak masz nie zlecieć jak od tygodnia wpierniczasz rzodkiewkę albo szczypiorek??:-D

haha - szkoda tylko że z chlebem i masłem.... niby razowe to pieczywo ale i tak....:p

Ja tez się do klubu z balkonikiem chcę zapisać! Ja się od wczoraj zastanawiam co mnie nie boli :sorry2:

ja też! ja też!!!

witajcie,

Przez 2 dni nie miałam za bardzo jak wa czytać i jak teraz usiałam to myslałam, że produkcja nie ma końca :) Wypiłam przy tym butelke wody, planuje jeszcze wiecej pić, by zwiększyc ilość wód płodowych.
A piszę z nowego mieszkanka i nie z 10 pietra tylko jak się okazało 11 :) mam nadzieje, że winda zbyt często się nie psuje :)

Nanu suknia śliczna. A teraz mieszkam już dużo dalej od was, bo niedaleko powstańców dokładnie mam widok na sky towerw. Ale może kiedyś sie spotkamy na szkole rodzenia, bo nie zamierzam rezygnować.
A kiedy masz egzamin na prawko? Może juz piałam ale mi umknęło? W ciąży warto zdawać, bo często egzaminatorzy przymykaja oko :)

i

obyś miała rację:)
dziś miałam pierwszą z czterech dodatkowych jazd.... kolejne wt,śr i czw.
Jak w czw razem z instruktorką stwierdzimy że jest git to muszę u nich zdać egzamin wewnętrzny i wtedy zaraz zapisuję się w WORDzie.... oby szybko to poszło.... i obyś miała rację że na ciężarne lepiej patrzą:p

a ja właśnie wypiłam kawę która S mi przygotował

20130301_191648_4.jpg

po czym zaczęłam ziewać:) a kochany S poszedł do sklepu i przyniosł mi jeszcze lody czekoladowo wiśniowe (to tak dla równowagi z tym szczypiorkiem kartagina:p) i właśnie wcinam popijając je piwem bezalkoholowym...
biedny mój żołądek:p

nanu ależ ta kawa smakowicie wygląda:-)
w Krakowie na egzamin na prawko zapisuje się nie w WORDzie a w MORDzie. Hmm subtelna różnica a nazwa jakby bardziej pasująca do okoliczności:-);-)

dziś miałam pierwszą z czterech dodatkowych jazd.... kolejne wt,śr i czw.
Jak w czw razem z instruktorką stwierdzimy że jest git to muszę u nich zdać egzamin wewnętrzny i wtedy zaraz zapisuję się w WORDzie.... oby szybko to poszło.... i obyś miała rację że na ciężarne lepiej patrzą:p

a ja właśnie wypiłam kawę która S mi przygotował

Zobacz załącznik 542799

po czym zaczęłam ziewać:) a kochany S poszedł do sklepu i przyniosł mi jeszcze lody czekoladowo wiśniowe (to tak dla równowagi z tym szczypiorkiem kartagina:p) i właśnie wcinam popijając je piwem bezalkoholowym...
biedny mój żołądek:p

Pożycz mi tego S. wyśle go po lody i odeślę z powrotem :-D
Mój miał byc o 20 w domu...

Zapo - mój się chyba nikomu jeszcze nie skarżył, ale widzę, jak na mnie patrzy...
Tak mi się z tym kawałem skojarzyło: sędzia pyta powódkę o przyczynę rozwodu, ale ta się nie odzywa. Więc dopytuje bił panią? No nie. Pił? Nie. Zdradzał? Nie wysoki sądzie. Ale jak on tydzień temu na mnie spojrzał ...

Zapo - okropne uczucie.... ;/ jak sobie z tym radzisz ja miałam zgage ale lekka a teraz jest tak silna że aż boli wręcz :/

Ja sobie nie radzę. Nie jem po prostu, a potem nadrabiam...

reklama
Do góry