reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dzień dobry baby;
produkujecie jakby wam za to płacili :-D

Mnie strasznie krocze boli, a wczoraj wieczorem jeszcze pachwina mnie rwała. Masakra.

Alg witaj w 8 miesiącu :tak:

Nanu fajna kiecka.

Sembo nieźle ci się z kanapą udało/nie udało :-D

reklama
WITAM 31 tydzień !!!!! ;)

Dzisiaj ciulowa noc miałam zasnełam dopiero po 2.30...ból nóg, takie ciepło mnie już dobijało ;( dobrze że syn ma drzemki po południowe to się z nim przespie jeszcze.

MIŁEGO DNIA

Eklerka w sumie to koniec 31 :)) No i do porodu coraz bliżej, też czekam z utęsknieniem na 30 tydzień, aż się skończy, bo potem to już w górki :))

ja czekam na 38 ;p
dziś w planach pstrąg z patelni na obiad, ziemniaczki i sałata z ogórkiem
a potem zakupy wiosenne, muszę młodemu buty znaleźć bo pomijając okropny wiatr to całkiem ciepło, a jakie słońce do tego, ehhh

Witajcie,

Citrus jak dobrze, że ten czas leżenia szybko Ci mija, a co najważniejsze czujesz mniejsze skurcze. Też lubię bardzo ta zupkę z Hotrexu.

Kora piękne zdjęcie synka, już takie duże bobo.

Nanulika mi się bardzo podoba ta sukieneczka. Ładne i przyjemne kolory i fason też ok.

Chmurka84
ja też dziś myślę o rybce na obiad.

U mnie słoneczko za oknem, po prostu cudnie, mimo, że w pracy to buzia mi się uśmiecha!!!!

a ja nie mama pomyslu na obiad....i z braku tego pomyslu zjadlam drugie sniadanie:-) Więc teraz moze mnie olśni i cos na ten obiad wymyśle.....
Co dzisiaj u Was kuchnia serwuje?

Noelle - u mnie McDonald's :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jedziemy zaraz po pracy do Katowic, do rodziców, więc nie robię dziś obiadu... za to mamy jakieś kupony do Maca, więc chyba się skuszę po drodze.... nie powiem, żebym nie miała smaka na wielkiego BigMaca (nie czuję, jak rymuję...?) :-D

U mnie: mięsożerni - ziemniaki, schabowy i surówka, wege - kotlet sojowy, ziemniaki surówka

I chyba zjem sobie ciasteczko

reklama
Do góry