reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Kartagina kłaniam się nisko, jesteś strasznie dzielna,silna, kurcze brak słów, a co do cukrzycy- to poczekajmy, co powie lekarz- w razie czego zapraszam, nie masz super wysokich norm, może po prostu będziesz musiała zrezygnować ze słodyczy i tyle:tak:

reklama
hej babinki:)

przed 12 muszę wyjść na jazdę.... a jeszcze zupę chcę upichcić - no i ze sobą coś zrobić muszę!

miłego dnia - zajrzę po południu!!!!

cytrynka, czy znasz może fajny przepis na lekkostrawną zupę? po wczorajszych plackach ziemniaczanych i wzdęciach, dziś mam ochotę jeść tylko "lekko", a nie wiem już co nie powoduje wzdęć :-(

Cześć laseczki :)
Dwa dni i prawie 30 stron do nadrobienia i to tylko na głównym wątku. Kiedy pisałam że do maja nasmarujemy 3000 to się grubo pomyliłam bo w tym tempie to nie wiem czy w 5000 stron się wyrobimy :szok:;-)

Kartagina - szacunek dla Ciebie i Twojego :-) jesteście bardzo silnymi i wspaniałymi ludźmi, rzadko się takich spotyka;-)

Kora - Tomek jest cudny, gratuluję :)

Sembo dobrze że z kanapą się jednak nie udało :-p

Cytryna współczuje zaparć

Framama co tam z Twoim humorkiem, mam nadzieję, że będzie lepiej jak tylko zacznie się robić wiosennie;-)

Kaja cudnie, że bąbelki rosną i przybierają na wadze Cały czas trzymam za nie &&&&&&&&

Co do wstawania w nocy na siku to właśnie znowu mam ten etap, co najmniej 5 razy wstaję :szok: i żeby jeszcze było czym się wysikać, poleci kilka kropel i :szok: a żeby zasnąć muszę się tyle nawiercić:crazy:

Nanu trzymam &&&& za Twoje jazdy

Hmm... lekkostrawną powiadasz... Najbardziej lekkostrawny będzie najpewniej rosół. Albo zrobiony na bulionie krem z pomidorów, ale bez zabielania. Ewentualnie krem marchewkowy. Chyba, że chcesz naprawdę na szybko, to kup sobie to:

hortex_zupa_wiosenna.jpg Ale ma trochę kapusty, więc uwaga :) Żadnych konserwantów, sama mrożonka. Przepyszna.

Nanu, śliczna! A pastele znów modne na wiosnę!

dobry ;) mam mężą w domu :)))) łiiii zaraz jedziemy na zakupy a na 14:00 do lekarza. W planach na dziś mam skończenie Larcikowych literek, włosy i paznokie, a co :) wczoraj zrobiłam mój ostatni late czwartek, a jutro ostatnia późna sobota i lajtyyy w pracy już do końca ;))

Cytrynko dzięki, zatem wypróbuję mrożonkę:tak:

Nanu, fajna sukienka, ja też lubię pastele i nigdy nie patrzę czy są mode czy nie:-p!

Ostatnia edycja:
reklama
Uch, ja się zabieram za recenzję. A chce mi się... jak jasna cholera :-D :dry:
Cudnie, że za oknem piękne słonko i błękitne niebo, aż się tyłek raduje :-D Pies siedzi na łóżku i obserwuje świat za oknem... ech, tryb "filozof" mu się włączył. Chyba, że jest nadal zakochany w suczce golden retriever z pierwszego piętra... :-D

Do góry