reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

katagina - szacun!!!!

naprawdę podziwiam za wytrwałość i Waszą miłość jaką na kilometr widać jak się czyta taką historę!

[h=5]Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku. Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony:
- Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie. Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata. Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości, zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię.
Na to jego żona:
- Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience. Bądź silny, kochanie, też cię kocham.[/h]

Ostatnia edycja:
reklama
Kartagina popłakałam się przy czytaniu, M. sie zapytał co się stało więc mu przeczytałam i za chwilę beczeliśmy razem. Dużo zdrowia dla Dominiczka. Zuch kobieta jesteś.

citrus, nanu - odebrałam, dziękuje ;)

ja mam jutro wolne, a na dodatek zganijcie co? :p KUPIŁAM NOWĄ SOFĘ HAHAHA
gdzie są fotki kajątek? bo ja jestem tempa i nie mogę znaleść :/

Ostatnia edycja:
Kartagina-zuch dziewczyna! :-) Naprawde podziwiam i ogromnie sie ciesze,ze ogromny wysilek i praca ze strony Was wszystkich przynosza takie efekty!Dominik nadrobi jeszcze rowiesnikow.Ma czas,sile oraz milosc i wsparcie z Waszej strony.Przed nim swiat stoi otworem.Szacun i podziw dla Was wszystkich!

Sembo Ty zakupoholiczko! :-D Pochwal sie jak odbierzecie bo zsinialam z ciekawosci co wypatrzylas tym razem :-D

Widze piety na brzuchu!Tzn wybrzuszaja sie na skorze.Cale szczescie odpuscily zebrom ;-)

foto prosto z e baja :)
$(KGrHqR,!nwFEE+ZYT4dBRFC!gByk!~~60_12.JPG

kartagina jesteś wielka! Twój synek ma szczęście mając takich oddanych i kochających rodziców! Wielki szacunek dla Was!

matko ależ ja jestem przytomna. Daniela witaj:-)

Aniaczek wow metoda niekonwencjonalna ale kto wie;-):-), ja takie ciągnięcia mam prawie za każdym razem jak wstaje lub chodzę i do tego parcie na pęcherz. Całe szczęście we środę wizyta i posprawdza gin co i jak bo juz zaczynam się trochę martwić:-(

Ostatnia edycja:
Kartagina - mega szacunek i wielkie brawa !!! Nie wiem czy dała bym radę jestem zbyt słaba psychicznie i pewnie była bym na jakiś depresantach... Zdrowka życzę dla was <3

Aniaczek - widzę ze nie tylko ja i fiolkowa miałyśmy bóle skurcze ale też i ty. Ja nospe wzięłam prysznic i mi przeszło

Wikki - ja mieszkałam na 4 pietrze bez windy... Była masakra Michaś miał wtedy 4 miesiące a wózek bałam się zostawić na dole żeby mi nikt nie zawinął lub nie spalił... Bo mieliśmy w klatce sytuację ze jeden wózek został spalony... Za wózek michala dałam 2 tys i naprawdę szkoda mi było więc tak codziennie czasem kilka razy dziennie wchodzilam i schodzilam z dzieckiem i wózkiem.. Była masakra.. Mieszkalam tam pół roku bo już wytrzymać nie mogłam przez te schody. życzę Ci by nigdy winda wasza się nie zepsuła Hehe

Ardzesh - nie moge podziękować klikając dziękuje bo jestem na komórce i nie ma takiej opcji tu więc pisze słownie DZIĘKUJE ;)

SEMBO !!!!!!!!!!! MAM TA SAMĄ SOFE JEST BEZNADZIEJNA nie polecam.... Kupiłam ją w argosie więc nawet nie mogłam na niej usiąść i sprawdzić czy wygodna a jak przyszła to się zalamalam...dałam za nia 280f i żal tych pieniędzy. Siedzi się jak na ziemi....gdy siadniesz wręcz się zapada. I ona się też rozkłada i strasznie niewygodne się na niej śpi czuć deche pod głową... Mamy już ja pół roku i całkowicie się wklepala.. chociaż malo co na niej siedzimy..;/ kupiłam ją ze względu na siostrę bo miała przylecieć do mnie a nie miała by na czym spać więc decyzja była szybka. Wydawała się fajna bo bardzo ładnie wygląda ale to wszystko.

Ostatnia edycja:
No to na twoje szczęście i jeszcze PODZIEKUJ za to Hahaha. Naprawdę my teraz oglądamy się za nowa sofa ale teraz pojedziemy do ikei albo do BM by Sprawdzić jak się siedzi i czy to stabilne by sie nie wkopać znowu tylko.

reklama
Hej dziewczyny, caly dzien mnie nie bylo a tu jak zwykle duzo do nadrobienia, ale udalo sie w koncu:)
Kartagina podziwiam za sile, tak dzielnie walczycie, w Twoich slowach czuc ogrom milosci!!!
Daniela witaj wsrod majowek:)
Kaja suuper ze dzieciaczki tak pieknie przybieraja na wadze! dzis maja 2 tygodnie juz.

Ide spac bo pozno sie zrobilo, nawet nie wiem kiedy . Milej nocki wszystkim forumowym mamusiom!!!

Do góry