reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

o Wy, bezlitosne producentki, literatki jedne, czytam, czytam i konca nie widac:szok::-D

Noelle jutro idę na badania kontrolne. Mam stresa ale dzięki przeprowadzce nie skupiam nad tym całej uwagi tylko mam zajęcie.
Także trzymajcie prosze kciuki, żeby dzidzia była wieksza i żeby z główka było lepiej, a jak ktoś ma dużo siły to jeszcze żeby też okazało się, że przefikołkowała i jest główką w dół :) Ale mam życzeń :)

kciuki, za kazde Twe zyczenie:-Di gratulacje wlasnego em;-)

Hej Brzuchatki
Nie wyrabiam sie z czytaniam Was a co tu mowic o pisaniu....echhhh

wikki-&&&&&&&& za wizyte i gratulacje mieszkanka

Rzeczywiscie ten cZas coraz szybciej leci. Ja wstajac codziennie zadaje pytania jak dlugo jeszcze pochodze z tymi bliźniakami???? Musze ponownie spakowac torbe bo przeciez na patologii potrzebowalam czegos innego niz na poloznictwie....
Dobrze ze mam taka malutka i dzielna 2letnia pomocnice :) Anuska uwielbia pomagac i jest taka szczesliwa gdy poprosze zeby np. cos zaniosla gdzies.

no tak, blizniaki to jakas moc nieczysta, niewiadomo czegoo sie po nich moze czlowiek spodziewac:-D...zycze jeszcze dlugich tygodni:tak:

hej ciążówki majówki!

ja po kawce i śniadanku (od tygodnia wcinam chleb z rzodkiewką:szok:)
biorę się za rząd kocyka (ma już 40cm x 40cm) a potem za testy na prawko.
na obiad dziś mąło zdrowo ale mnie naszło jak cholera - będą placki ziemniaczane!

wikkii - trzymam kciuki za wizytę i super,że udało się znaleźć mieszkanko:) nadal w moim pobliżu czy uciekacie?:p

co do torby to ja w przyszłym tyg planuję zrobić do niej zakupy. Spakować chcę przed wyjazdem na święta do rodziców. To będzie wprawdzie dopiero 32tc i nie zamierzam wtedy rodzić, ale stwierdziłam,że torbę i fotelik dla małej spakujemy.... będziemy 200km od domu więc lepiej mieć co trzeba niż kupować drugi raz....

lo matko, swieta...w ogole wylecialo mi z glowy..

Witam wszystkie majowe mamusie, może troszkę późno, ale ja również spodziewam się maluszka w maju.
Mam już synka, który ma 2 latka i 2 miesiące, teraz będzie córeczka.
Do tej pory brakowało mi czasu na udzielanie się na forum, bo cały czas pracuję. Przy pierwszej ciąży było na to więcej czasu :-D. No znalazłam temat o cukrzycy ciążowej, bo mnie to też dotyczy, więc się odzywam, bo nie chcę tylko podczytywać.
Pozdrawiam wszystkie mamusie.

witamy :blink:

reklama
no:-D

a zapomnialam dopisac ze waza ponad kg, Fabian 1200, Sonia 1100:-)

mali ludzie, mali ludzie...
moja babcia tyle razy samolotem nie leciala co mali ludzie:-D

Noelle - tez to czuje... juz poprostu nie moge...Mam taki ucisk na nie ze to bajka... I najgorsze to, ze na to nie da sie nic poradzic;/

Kaja - kiedy jakies focie maluchow?;) Oni waza teraz tyle co moj Marcel;D Tydzien temu mial 1150g, wiec teraz juz napewno troche wiecej:-)

jutro wezme aparat ze soba do nich, bo dzisiaj S mnie odbierze z dworca i pojedziemy od razu do szpitala, pompe mam odebrac, moja zolta przyjaciolke medele;-)

a w ogole, wiecie, ze mowia tu, ze moge jesc dokladnie wszystko...bo poki maja sondy do zoladka, to i tak wypompowuja im powietrze z brzuszkow...wiec , szalej dusza piekla nie ma...nie widze ich od kilku godzin a tak sie stesknilam

kaja fajnie, że możesz złapać oddech, taki od szpitalnych murów,a maluszkom pozwól też potęsknić za mamą:-p dużo sił życzę i &&&&&& za Kruszynki:tak:

kartagina zapraszam do słodkich mam :) Nie wiele ponad normę masz po godzinie, bo do 180 dopuszczalne (ja miałam 211), a wynik na czczo identyczny jak mój, po 2 godzinach miałam 126,a norma chyba do 140 wiec sie wyrobilas:)

kaj to czekamy na fotki :) niech dalej rosną kruszynki :)

reklama
Nadrabiam zamknięty... o matko i córko, aleście nabazgrały!

Sembo, puściłam Ci zaproszenie na FB. Ten blond ryj to mój, żebyś tam sobie nie pomyślała, że jakiś stalker :-D

Ostatnia edycja:
Do góry