reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

witajcie moje Drogie!

wczoraj nie pisałam bo nie miałam weny. jakoś tak mi źle i przykro.
dziś pewnie dopiero wieczorem będę pisać.
Kamilla nie łam się ! tak się czasem zdarza! next time się uda! głowa do góry.
Nanu jestem przeszczęśliwa ,że będzecie wkońcu rodzicami.nawet nie próbuje sobie wyobrazić co się czuje kiedy traci się dziecko! jestem pewna ,że utulenie Matyldy będzie najcudowniejszą nagrodą

Noirel poprawił się humor?
Kartagina a jak się czujesz?
Wiikki super ,że w końcu sami będzie! ale ma ten Twój facet zapędy. 10 piętro.:szok:

reklama
witam sie po przespanej nocy i w 8 miesiącu ciązy:-)

Wikki super!!Ciasny ale własny kąt!!To jest najwazniejsze!! Kochana kiedy ty kontrole wagi malenstwa masz?

Pola idz na l4 i wypoczywaj

Noelle jutro idę na badania kontrolne. Mam stresa ale dzięki przeprowadzce nie skupiam nad tym całej uwagi tylko mam zajęcie.
Także trzymajcie prosze kciuki, żeby dzidzia była wieksza i żeby z główka było lepiej, a jak ktoś ma dużo siły to jeszcze żeby też okazało się, że przefikołkowała i jest główką w dół :) Ale mam życzeń :)

Noelle jutro idę na badania kontrolne. Mam stresa ale dzięki przeprowadzce nie skupiam nad tym całej uwagi tylko mam zajęcie.
Także trzymajcie prosze kciuki, żeby dzidzia była wieksza i żeby z główka było lepiej, a jak ktoś ma dużo siły to jeszcze żeby też okazało się, że przefikołkowała i jest główką w dół :) Ale mam życzeń :)
Ja zaciskam&&&&&&&& musi byc ok :tak:

dzień dobry :) ja obudzona standardową procedurą: 7:00 kop kop pat pat :) Dziś mam do pracy na 15:30 więc kilka rzeczy uda mi się zrobić do tego czasu:)
W planach generalne odkurzanie, wyprawa po włóczkę do kocyka, pieczenie szynki na kolacje ;) i może uda się też zrobić chwilkę dla siebie.
Włosy błagają o farbowanie, zastanawiam sie jaki kolor, znów czerwień czy może zaszaleć i uderzyć we fiolet?:)

Hej Brzuchatki
Nie wyrabiam sie z czytaniam Was a co tu mowic o pisaniu....echhhh

wikki-&&&&&&&& za wizyte i gratulacje mieszkanka

Rzeczywiscie ten cZas coraz szybciej leci. Ja wstajac codziennie zadaje pytania jak dlugo jeszcze pochodze z tymi bliźniakami???? Musze ponownie spakowac torbe bo przeciez na patologii potrzebowalam czegos innego niz na poloznictwie....
Dobrze ze mam taka malutka i dzielna 2letnia pomocnice :) Anuska uwielbia pomagac i jest taka szczesliwa gdy poprosze zeby np. cos zaniosla gdzies.

nooo fakt już niedługo torbę będzie się pakowało. Ja planuje w ostatnim tygodniu marca, do tej pory powinnam już mieć wszystkie gadżety :)

reklama
Do góry