reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Elsa no-spa i magnez to podstawa mojego jadłospisu:szok: już lepiej się czuję:-)

Framama właśnie nie utyka tylko całkiem ciąga tą łapę,ale ona już stara 14 lat i ma problemy z tylnimi łapami,we wrześniu była do uśpienia bo wcale nie chodziła i przestała jeść,odwodniła się całkowicie,po leczeniu było dużo lepiej,aż ostatnio wariować zaczeła,skakać ,co tyle lat nie skakała,więc może znowu nadwyrężyła,z tymi psami to tyle samo problemów co i z dziećmi,ciągle coś...

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie
dawno mnie tu nie było, ale spróbowałam Was trochę nadrobić i oj działo się tutaj działo :)

ja wpadłam w dołek i nie miałam zabardzo ochoty czytać i pisać... ale czas się podnieść otrzepać i do przodu
jako terapię zastosowałam sobie dzisiaj pranie i prasowanie maleńkich ciuszków :) i tak się zastanawiam: dziewczyny Wy też już szykujecie ubranka? czy to nie za szybko, bo tak się zastanawiam że w kwietniu trzeba by było wyprać je jeszcze raz, bo jednak kurz i roztocza... co myślicie??

Ta, do domu... do dupy :-( Jeden lekarz powiedział, że może mnie w piątek wypiszą. Przed chwilą w łazience poleciały ze mnie dwa ciemne skrzepy, że aż się wystraszyłam. Poleciałam do położnych, pokazałam i powiedziały, że prawdopodobnie z tego powodu, że musieli kłuć szyjkę i wystąpiło małe krwawienie. A ja przecież też miałam nadżerkę na szyjce, więc też pewnie naruszyli. Najważniejsze, że miało to ciemny kolor, taki już brązowawy bardziej :sorry2:

oj citrus - to szkoda że musisz jeszcze siedzieć.... ale to przez te skrzepy nie chcą Cię dziś wypisać czy jak?
3mam kciuki!

Kartagina a Ty jak się 3masz?!

kessy
ja jak ciuszki przynoszę do domu (czy ze sklepu czy z lumpka czy od znajomych) to na razie przed schowaniem do szafki piorę na szybkim programi w normalnym proszku. Na gotowo zamierzam wyprać te do rozmiaru 62 jakoś w kwietniu....

Kessy jabędę prać pod koniec kwietnia.
Citrusku spokojnie. najwazniejsze ,że jesteś pod stałą kontrolą lekarską.

ja mam termin na 1 maja, więc pod koniec kwietnia to mogę niezdążyć :D
szczególnie że córkę urodziłam 5 tygodni przed terminem...
ale faktycznie wstrzymam się jeszcze z miesiąc

reklama
Citrus to może i dobrze, że chcą Cię jeszcze poobserwować, lepiej się upewnić, że wszystko jest w porządku

Kessy też poprałam ubranka wcześniej, ale podobnie jak dziewczyny jeszcze raz to zrobię gdzieś w kwietniu/maju

Noirel najważniejsze, że już u Ciebie lepiej, szkoda tylko psiaka, może gdzieś wsadziła sobie tę łapę

Do góry