reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

witam sie i ja porannie.pogoda straszna az z lozka mi sie nie chce wstawac:-(

Aska trzymam &&&&&za dzisiejszy przeszczep,zobaczysz napewno bedzie dobrze.

Noelle bedzie dobrze malutka napewno jeszcze podrosnie zobaczysz:-)

Eljar powodzenia na wizycie i tez trzymam &&&

Kartagina i Citrus za domowe wyjscie trzymam mocno &&&&&

reklama
Cześć;
mam za sobą koszmarną nockę. Nie dość, że mało spałam, bo mnie okopywano, kot ugniatał mi twarz, to jeszcze śniły mi się jakieś masakry. I jak już oko zamknęłam, to budziłam się z płaczem...

No i bolą mnie plecy :no:
Marzy mi się taki masaż i leżenie na brzuchu...

No to pomarudziłam :-D

Zapominajka- wspolczuje nocki, a synek dzis w przedszkolu? moze wtedy odpoczniesz? czy remonty na dzis tez zaplanowane?

Zapominajka tez mi sie marzy lezenie na brzuchu bo wszystkie inne pozycje sa juz dla mnie takie bolesne ze szok.ja dzisiaj w miare spalam budzilam sie oczywiscie na siusiu i przewracanie ale potem zasypialam od razu.ale i tak wstac mi sie za nic nie chce a musze bo juz sie maly glod odzywa:-D

Zapominajka- wspolczuje nocki, a synek dzis w przedszkolu? moze wtedy odpoczniesz? czy remonty na dzis tez zaplanowane?

Nie, Iggy ze mną. Kaszel go dopadł :-(

Remonty w toku. Kuchnia wygląda jak po atomowym grzybku. Mam w chacie takie SYF, że wyć mi się chce.

Ewelinkaam ja juz odliczam do tego spania na brzuchu, choć pewnie jak pojawi się pokarm, to tak szybko to nie nastąpi...

Zapominajka naprawde wspolczuje tego remontu ale jak juz ogarniesz to napewno warto bylo.tylko nie przemeczaj sie za bardzo przy sprzataniu!!a z tym spaniem to masz racje o tym nie pomyslalam jak nie urok to sr....ale pocieszam sie ze juz tak boki mnie nie beda po porodzie bolec no i na plecach bedzie mozna spac,zreszta ja i tak niestety spie coraz czesciej sie budze w nocy wlasnie z plecow zeby sie przekrecic:wściekła/y:

Zapo to się faktycznie namęczyłaś w nocy :/ Ale ból pleców u mnie też straszny, ja uwielbiam spać na plecach a teraz 2 min nie wyleże tak plecy bolą.

Ja ogólnie zaczęłam się trochę stresować, bo mamy tydzień na znalezienie kawalerki a nic ciekawego nie ma w ogłoszeniach. Do 1 marca musisimy się wyprowadzić jeśli nic nie będzie to mamy jechać na wieś do teściów a mimo ich lepszych teściów chyba mieć nie mogłam to strasznie tego nie chcę. Tu w mieście mam swoje życie koleżanki, fitnes, szkoła rodzenia a na wsi umrę z nudów zwłaszcza że mąż do pracy będzie dojeżdżał i całymi dniami go nie będzie, tam nie będę czuła się swobodnie. Egh nic jeszcze tydzień może coś się znajdzie.

Dzien dobry!
Aska kciuki zacisniete i czekam niecierpliwie na dobre wiesci!

Noelle koncepcja jest sluszna i popieram ja w calej rozciaglosci!Teraz lekarze prosza o nie opychanie sie bo to idzie wszystko w wage maluszka.A Ty odpoczywaj i dogadzaj sobie kulinarnie jak tylko mozesz!2 tygodnie slodkiego lenistwa i samych pysznosci....mrrrr....Oczywiscie,ze musi byc wszystko ok :-)

Kartagina,Citrus czekamy na wiesci poobchodowe.Uciekajcie jak najszybciej do domu!:-)

Kaja przy Twoim ADHD nie bedzie latwo ale dacie rade w tym szpitalu!Kazdy by krecka dostal.Moze popularne ostatnio u nas szydelko? :-) Zacisniete &&&& i dodawaj tej swojej energii maluchom.Na pewno szybko sobie poradza :tak:

Zapominajko remont moze zrujnowac psychike i bez ciazowych dolegliwosci i hormonkow.Ale efekty najczesciej przynosza satysfakcje i zadowolenie.Zycze zeby ta satysfakcja przyszla jak najszybciej.A Iggiemu szybkiego powrotu do zdrowia!

Dziewczyny MUSZE sie pochwalic.Niezmiernie szczesliwa oglaszam dzien bez mojego patrona-Wielkiego Ptaka.Zapisze sobie w kalendarzu chyba taka jestem szczesliwa!Wreszcie ruszam szturmem na posprzatanie mieszkania,pralnie lozeczko_Obiecuje nie przeginac.Plan jest okrojony i zaklada czeste pauzowanie-po wczorajszych zawrotach glowy i napieciach brzuszkowych postanowilam podejsc do sprawy rozsadnie a nie entuzjastycznie :-) A teraz pije pierwsza od chyba 2 tygodni kawusie...mmmm...jaka pyszna :-D

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie,
w nocy spać nie mogłam ,ciągle się budziłam . a to plecy, a to brzuch, a to gorąco i znów ból pleców. masakra jakaś.
wstałam razem z M a on mnie się pyta ,czy spac nie mogę ,bo gdyby On był na moim miejscu to by tak rano nie wstawał.no żesz k..wa m.ć to bądź na moim miejscu zamienie się na choćby jedną noc.

Zapo ale taki błagan jest wart efektu końcowego. jakby było bliżej napewno bym Ci pomogla. dużo zdrówka dla Igorka.

Noelle tak mi się podoba to ,że będziesz odpoczywać. leż ile wlezie! jedz zdrowo , witaminiki łykaj. będzie dobrze!

Wiikki napewno coś się znajdzie! tylko troszke pewnie czasu trzeba spędzić na szukaniu.

Kora super ,że wizyta ok. teraz tylko spokojnie .napewno żaden rumień Cię nie dopadnie.

Citrus .Kartagina trzymam kciuki ,żeby Was wypuścili w domku do własnego łożeczka! ATy Aga do Miśka -pieska.pewnie okrutnie tęskni.

gotuje gołąbki ,pierwszy raz.

Nanu ,ales Ty zdolna jest .t na pierwszy raz taki pierwszy kwadrat? jesteś utalentowana szydełkowo.

Kajunia niezmiennie dużo zdrowia i sił. każdy dzień przybliża Was do upragnionego domku. Wiem ,że dacie radę.

Do góry