reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kora ja wiem, że wątek będzie trzeba otworzyć. Po prostu od wczoraj stałam sie przesądna i dopóki pierwsze dziecię się nie pojawi wolałabym, żeby nikt go nie tworzył. To wszystko.
Framama no my tu jak rodzina
Framama no my tu jak rodzina
Noelle1986
Fanka BB :)
kora swiete slowa!!!kazda.godzina wazna po podaniu sterydow na pluca.U nas w Polsce daja dwie dawki w odstepie 12 godzin.Nie wiem jak tam jest gdzie Kaja przebywa.Ale kaja z tego co Zapo napisala jeszcze w trojpaku wiec chociaz tyle ze sterydy zadzialaja na maluszki!!
Kaja!!!kciuki zacisniete!!! Ale sie porobilo:-( nie wiem co powiedziec.Pelne rozwarcie:-/ pozostaje zyczyc sily i zdrowka dla maluchow!!!nie ma innej opcji jak ta ,ze bedzie dobrze!!!&&&!!!
mi sie nawet nie chce pisac co u mnie.Myslami jestem ciagle z kaja i maluszkami
co do watku maluszkow to poczekajmy az narodzi sie pierwsze dziexiatko,kto wie jakiego pecha moze przyniesc zalozenie przedwczesnie watku.Od wczoraj juz nic mnie nie zdziwi
Kaja!!!kciuki zacisniete!!! Ale sie porobilo:-( nie wiem co powiedziec.Pelne rozwarcie:-/ pozostaje zyczyc sily i zdrowka dla maluchow!!!nie ma innej opcji jak ta ,ze bedzie dobrze!!!&&&!!!
mi sie nawet nie chce pisac co u mnie.Myslami jestem ciagle z kaja i maluszkami
co do watku maluszkow to poczekajmy az narodzi sie pierwsze dziexiatko,kto wie jakiego pecha moze przyniesc zalozenie przedwczesnie watku.Od wczoraj juz nic mnie nie zdziwi
Ostatnia edycja:
mysiak
Kaja zaciskam kciuki... kazda minutka sie liczy dla takich maleństw..... moze sie uda jeszcze polezec.... oby jak najdłuzej...
cos sie wczoraj naprawde działo, bo kumpela w 30tyg tez urodziła... tak nagle dostała skurczy ze nie udało sie powstrzymac porodu..
Ja tez wczoraj na magnezie i no-spie siedziałam...
wiec powiem tak.. pierdziele i nc sie przemeczac dzis nie bede... mam to gdzies....
cos sie wczoraj naprawde działo, bo kumpela w 30tyg tez urodziła... tak nagle dostała skurczy ze nie udało sie powstrzymac porodu..
Ja tez wczoraj na magnezie i no-spie siedziałam...
wiec powiem tak.. pierdziele i nc sie przemeczac dzis nie bede... mam to gdzies....
Też uważam, że wątek z dziećmi należy otworzyć dopiero po pierwszych faktycznych narodzinach![]()
ja też tak uważam, moze nieprecyzyjnie się wyraziłam
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
nigdy nie rodziłam i się nie znam, może to glupie pytanie ale czy jest szansa, że rozwarcie się zmniejszy?
chyba nie...
reklama
rysia420
nigdy nie rodziłam i się nie znam, może to glupie pytanie ale czy jest szansa, że rozwarcie się zmniejszy?
Kaja &&&& jesteśmy z Tobą
Rozwarcie może się minimalnie cofnąć, ale z tego co wiem to przy pełnym jest to już mało możliwe
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Ostatnia edycja:
Podziel się: