reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Widzę, że Kaja jeszcze się trzyma. Oby jak najdłużej!!!
Biedulka...

Ciekawe, jak citrus przeżyła noc w szpitalu. Do przyjemności to nie należy:dry:

reklama
Kora ja wiem, że wątek będzie trzeba otworzyć. Po prostu od wczoraj stałam sie przesądna i dopóki pierwsze dziecię się nie pojawi wolałabym, żeby nikt go nie tworzył. To wszystko.

Framama no my tu jak rodzina

kora swiete slowa!!!kazda.godzina wazna po podaniu sterydow na pluca.U nas w Polsce daja dwie dawki w odstepie 12 godzin.Nie wiem jak tam jest gdzie Kaja przebywa.Ale kaja z tego co Zapo napisala jeszcze w trojpaku wiec chociaz tyle ze sterydy zadzialaja na maluszki!!

Kaja!!!kciuki zacisniete!!! Ale sie porobilo:-( nie wiem co powiedziec.Pelne rozwarcie:-/ pozostaje zyczyc sily i zdrowka dla maluchow!!!nie ma innej opcji jak ta ,ze bedzie dobrze!!!&&&!!!

mi sie nawet nie chce pisac co u mnie.Myslami jestem ciagle z kaja i maluszkami

co do watku maluszkow to poczekajmy az narodzi sie pierwsze dziexiatko,kto wie jakiego pecha moze przyniesc zalozenie przedwczesnie watku.Od wczoraj juz nic mnie nie zdziwi

Ostatnia edycja:
nigdy nie rodziłam i się nie znam, może to glupie pytanie ale czy jest szansa, że rozwarcie się zmniejszy?

Kaja &&&& jesteśmy z Tobą

Kaja zaciskam kciuki... kazda minutka sie liczy dla takich maleństw..... moze sie uda jeszcze polezec.... oby jak najdłuzej...

cos sie wczoraj naprawde działo, bo kumpela w 30tyg tez urodziła... tak nagle dostała skurczy ze nie udało sie powstrzymac porodu..

Ja tez wczoraj na magnezie i no-spie siedziałam...
wiec powiem tak.. pierdziele i nc sie przemeczac dzis nie bede... mam to gdzies....

Też uważam, że wątek z dziećmi należy otworzyć dopiero po pierwszych faktycznych narodzinach:tak:

ja też tak uważam, moze nieprecyzyjnie się wyraziłam:zawstydzona/y: dziecie mi mózg też wyjada:) podobnie było w ciazy z Zosią... :tak:

nigdy nie rodziłam i się nie znam, może to glupie pytanie ale czy jest szansa, że rozwarcie się zmniejszy?

chyba nie...

reklama

Kaja &&&& jesteśmy z Tobą

Rozwarcie może się minimalnie cofnąć, ale z tego co wiem to przy pełnym jest to już mało możliwe :baffled:. Głównie dotyczy to rozwarć około 2cm.

Ostatnia edycja:
Do góry