reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ja mam taki śmieszny ból po lewej stronie od ok tygodnia. A od wtorku- nieustającą mega zgagę :no::no: Franca mi nie odpuszcza nawet na chwilę.

reklama
Ten ból mnie dziś caly dzień męczy. Na ostatniej wizycie i na IP w zeszłym tygodniu Matylda byla głową w dół więc niby może być i noga. Ale tak w jednym miejscu? Hmm

Leze sobie, juz mi dali gaz, bo skurcze sa b mocno, rozwarcie osiem..polezli wszyscy na chwile, wszystko gotowe wiec tylko czekac.. CYTRYNCIA, trzymaj sie tam cieplo, babo..tez Ci sie szpitala zachcialo;-)..

wstałam, zjadłam śniadanko włączyłam bb i nie wierzę. Az cała się trzęsę.
Kaju kochana trzymaj się dzielnie i jak bliźniakom tak się śpieszy na świat to tylko jako zdrowe,cudne maleństwa. Ciągle o Was myślę i wierzę że będzie dobrze.

Zapominajko
mam ten sam problem jak Ty ze zgagą, cokolwiek bym nie zjadła nawiedza mnie czy w dzień czy w nocy. Próbuję pić zimne mleko, czasem trochę łagodzi, dziś idę po migdały bo ponoć niezastąpione.

Miiłego dnia oby był lepszy niż wczorajszy

cześć ,
ja prawie całą noc nie spałam. tak mi dziewczyny weszły w głowę. boję się o Was.
Kaja trzymam kciuki tak mocno jak się da.
Cytryna zaciskaj nogi, proszę leżeć i doczekać jak najdłużej.

ja dziś idę do lekarza i aż się boję.

Zapo jak będziesz mieś jakieś wiadomości o to daj znać. jesteś kochana !

aaaa i Kartagina i Noirel lezec ,lezec i jeszcze raz lezec.!

Leze sobie, juz mi dali gaz, bo skurcze sa b mocno, rozwarcie osiem..polezli wszyscy na chwile, wszystko gotowe wiec tylko czekac.. CYTRYNCIA, trzymaj sie tam cieplo, babo..tez Ci sie szpitala zachcialo;-)..

Kaja kochana !! Liczyłam,ze napiszesz,ze wszystko sie zatrzymalo :-( Eh...cała noc sie kręcilam z boku na bok myslac o waszej trojce. Z tego co napisalas to juz chyba jestescie "po".Napisz,prosze ze wszystko dobrze!!!!!!!!! Sciskam mocno,kcuki dalej zacisneiete!!!! &&&&&&!!! Kochana daj znac!!:*

Przez to wszystko to mi sie nawet pisac nie chce nic,lece do labolatoium,bede sledzic wydarzenia w komorce.Kaja raz jeszcze kciuki!!!!!&&&&!!

Kaja !!! matko kochana myśle o Tobie cały czas !!! aż przy każdym przebudzeniu od razu stawałaś mi przed oczami !!! :szok:
O tej porze (skoro bylo 8 rozwarcia było o 2) to już pewnie maluchy są na świecie. Mam nadzieję że i z nimi i z Tobą wszystko w ja najlepszym porządku :szok:

Cytryna bateria leków nie zła ale pamiętaj - to wszystko po to zeby Mati posiedział z Tobą dłużej i wiosenne ptaszki słuchał z brzucha a nie z wózka ;-) A ranigast to na pewno dostałaś osłonowo. Moj P. jak brał antybiotyk też miał przyjmować ranigast.

A reszta ze szwami, pesarami, skurczami i twardniejącym brzuchem - leżeć do góry cyckami w łóżku (właściwie cyckami w lewo bo na lewym boku trzeba leżeć) i nigdzie nie łazić !!! Na dworzu nie ma pogody do łażenia, zimno, mokro i w ogóle. Jak wiosna przyjdzie i liście zaczną na drzewach się pojawiać to będziecie łaziły :angry::wściekła/y:.

Ja z tego zdenerowowani wczoraj (i nalatania w dzien) wieczorem lekkich skurczy dostalam ale rzadko i chyba ze 4 w sumie. Tak sie wystraszylam tymi zdarzeniami wczoraj że od razu ległam plackiem z nospa i tak do dzis. Gdyby nie to ze mam fryzjera dzisiaj to chyba do 14 bym nigdzie nie wstawala. Na szczescie to tylko obeciecie wiec max 40 min i do domu lezec... a no i jeszcze o 15.30 szkola rodzenia (już ostatnia dzisiaj)...

Kurczaki dziewczyny !!! już jest tak blisko !!! trzeba na siebie chuchać i dmuchać !!!:wściekła/y:

reklama
ALG to tylko fryzjer i z ładna fryzura do lozka:-) Zeby nie bylo!!!! Moja reakcja tez taka byla,zostawilam cała robote i pozycja pozioma.Tez miewam skurcze,twardnienia i ciągniecia...wiec sobie troche popuszcze z ta aktywnoscia.Wizytuje we wtorek mam nadzieje,ze nic mi sie tam bardziej nie skrocilo,nie rozwarlo i wogole jest ok:dry:

Kaja &&&&!!!

Do góry