reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

ufff wróciłam! przebrnąć przez te śniegi to masakra jakaś!
ale deklaracja w SR złożona i podpisana, walentynka dla S zakupiona (słodkopierdząca jak ja pierdzielę, ale co tam! bokserki z reserved z napisem "Call me back", dwa serducha kokosankowe wypełnione czerwoną marmolado-galaretką, kartka EMPIKowa którą przerobiłam na walentynkę - wszystko w mega czerwonosercowym pudełku z magnesem:p), prezent dla babci na urodziny również kupiony (podręcznik do decoupage).... ufff PADAM!

ale zadowolonam bo w EMPIKu upolowałam drewniane literki - imię matyldy z nich uskładałam, pomaluję i będą git! 1,99 za sztukę:)
I jeszcze kilka gadżetów pt klamerki z tabliczkami po których można kredą pisać-w różnych kształtach, i papierowe ramki na klamerkach również - w sam raz do Matyldzi kącika się nadadzą - mam wizję:pPPP:-)

reklama
UWAGA, OSTRZEZENIE:-D

jak moj S powiedzial latem w durnym zarcie, za ktory zostal potyrany dlugim i groznym monologiem z ust mych..."blizniaki by sie przydaly"...to teraz mam:-D

FRAMAMA, Ty uwazaj nastepnym razem bo jak Nia z tych przepowiadajacych to ...ooops, bedziesz miala surprise:szok::-D

dziewczyny, Wy tez macie takie bolesne skurcze jak sie nalazicie?

Kaja ja mam nie sa az takie bolesne ale bardzo nieprzyjemne i musze tak jak przy porodzie pooddychac i siasc na pupie zeby minely.czasami mam tez takie jak za szybko wstane z lozka albo sie przewracam z boku na bok.hmm mysle ze to juz sa te przepowiadajace.

Kaja, ja mam, ale nie bolesne. Wydaje się, jakby dziecię napierało i chciało wyleźć, brzuch się ciężki robi taki, nieprzyjemne uczucie :baffled:

ja mam i to bolesne ..dupsko, dupsko:baffled: trzeba sie "oszczedzac" cokolwiek to znaczy, ciezko mi to znalezc w mym slowniku:-D

No właśnie kuźwa mnie też. Dzisiaj sobie zaczęłam tańczyć przy gotowaniu obiadu, bo już mnie nosi, a "odpoczywam" pierwszy dzień :-D

heh he was nosi a co ja mam powiedziec jak od wrzesnia siedze na l4 i jeszcze dlugo posiedze bo zamierzam jak wejdzie ten roczny macierzynski z niego skorzystac,jakos nie mam sumienia takiego 6miesiecznego bobasa samego na 8 h zostawiac

reklama
Limonka, przeczytalam Twoj suwak o liczeniu ruchow plodu..

a jak ja mam to niby robic, jak ja nie wiem ktory akurat sie rusza, wyjdzie mi tych ruchow 120 na godzine..zawsze sie ruszaja razem...to jest jakis kosmos tez, razem spia i razem wariuja, ale wtedy mnie rozsadza..brzuch wyglada tak jak z Marysia w 40 tygodniu:-D

Do góry