reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Hej,

Byłam rano z moim psinką u lekarza, pobierają krew i co okazuje się, że nie ma żadnej cukrzycy. Wczoraj mógł być wyrzut w organiźmie w sytuacji krytycznej, zagrażającej życiu, tak się podobno może dziać. Moje kochanie zachowuje się już jak gdyby nic, ale i niestety nie wiem co się działo wczoraj, mam go obserwować, oby sytuacja się nie powtórzyła.

Kitka
doskonale Cię rozumiem, czasami ledwo otworze oczy i już wiem, że ten dzień nie będzie należał do udanych i że wszystko mnie będzie wku....

Kaja trzymam kciuki żeby Ci zastrzyki pomogły, ja w piątek idę na wizytę i też mam nadzieję, ze nie wrócę do szpitala przez to żelazo. Super, że partner tak reaguje na ciąże, mój też do kuchni zaczą zaglądać i się zmienił na plus, ale Twojego z zakupami 200km nie pobije.

Nanulika
dobry ten Twój S. Oj mi ostatnio bardzo dobrze wchodzą serki homo. Mniam zjadłabym takie Chili Con, lubię :)

Citrus
bardzo apetycznie wyglądają te ciacha! Nie myśl za dużo, na pewno wszystko jest ok i co nie co sobie wkręcasz odnośnie własnej szyjki ;-)

Sambo
szybciutko urodziła ta Twoja koleżanka, oby nam też tak poszło :-)

Okład z młodych piersi to i mój uwielbia :laugh2:

witajcie środowo :)

Kaja podrzuć Ty do Wrocławia swojego mężczyznę czasami haha nie no na mojego też narzekać nie mogę ale Ty to masz full wypas :)
Aniaczek dobrze, że cukrzyca to był fałszywy alarm
Nanu jak szkoła rodzenia? Jak wrażenia?

A ja miałam ciężką noc od 2 dni bolało mnie podbrzusze jak zwykle myślałam, że się rozciąga a wczoraj doszło pieczenie przy sikaniu, w nocy tak piekło i bolało, że myślałam, że zejdę z tego świata i łyknęłam furaginum, jedyne co mi mogło pomóc :/ Dzis idę z sikami do laboratorium.

witam drogie mamusie :-)
Dzis czas na badania :no: krew,mocz i oczywiscie glukoza mam nadzieje .ze wszystko bedzie dobrze .
Wiikki-ja rowniez mialam problemy z pecherzem i okazalo sie ,ze to zapalenie teraz tez sie boje ze mi znow wyjdzie a nie chce znowu brac antybiotyku.

również się witam porannie,
Evi , Wiikki trzymam kciuki za badania !
Aniaczek mam nadzieje,że to jednorazowy incydent z psinką. trzymam kciuki za piątkową wizytę i za dobre żelazo.
Kaja taki facet to skarb! gdzie się takich spotyka?

miłego dnia Cukiereczki !

Cześć dziołchy :p

Moje dziewczyny właśnie wyszły do szkoły, ufffff :)
A ja powinnam pojechać do pracy zawieźć zwolnienie, aleeee tak mi się nie chce :baffled: że chyba pójdę na pocztę i wyślę :-p

&&&& zaciśnięte, za wizytujące i za te co dziś honorowo krew i mocz oddają :) co by wszystko dobrze wyszło :)

Mnie od rana boli gardło, chyba zaraz posokam ząbek czosnku .... i tak się dziś z nikim nie będę całować :p

Ostatnia edycja:
dobryy ;) ja od wczoraj walczę z otarciem/odparzeniem (od wkładek? papieru toaletowego?). Na razie Liperanol złagodził. Najchętniej bym nie nosiła wkładek ale obawiam się że nie da rady ...
Przespałam pierwsza noc z moją poduszką ciążową - mega zakup polecam z całego serca. Nic nie boli ;))

reklama
Cześc brzuchatki;
trzymam kciuki za wasze badania!

Aśka też bym pocztą wysłała to l4.

U mnie zasypało śniegiem, znowu w przedszkolu pogrom jest. Mój się jakoś trzyma, ale nie wiem jak długo...

Do góry