reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

witam Piękniochy :)
ja od rana zapitalam bo szykuje jedzonko na dzisiejszą imprezkę.
poza tym mam jakąś dziwną chrypę :eek:
george odpoczywaj dużo !

dobre wiadomości,ze u Kartaginy ok.

PolaTola to jakieś wakacje? ale Ci zazdroszcze.
u mnie pomidorówka i krokiety.

Citrus też chce takie zakupy!

reklama
Witam drogie mamy:) poczytuje was juz od pewnego czasu ale jakos nie moglam zebrac sie do napisania czegos .Bede mamusia majowa termin 24-05-13 ,bedzie to moj pierwszy dzidzius :-)

a ja się dziś spłakałam bo już mam dosyć tego leżenia i że ze wszystkim muszę liczyć na czyjąś łaskę i dobrą wolę:wściekła/y:

Noirel, pomyśl sobie tylko, że już niewiele zostało. Wiem, że to kiepskie pocieszenie, ale są ludzie zmuszeni do leżenia przez wiele, wiele lat.

Masz, popatrz sobie na Zatokę Gdańską :)

20130209144640.jpg

Eh jak ja chce nad morze! Kiedy ja teraz tam pojadę? Chyba z maluchem bym się nie odważyła bo kawal drogi z Wrocławia

reklama
Do góry