reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

bym zapomniała... 421098_354842294535141_888695134_n.jpg563169_959329919218_408269119_n.jpg393169_391291270890243_1203999920_n.jpg408873_354843007868403_499354807_n.jpg418263_471362996216403_415974585_n.jpgczęstujcie się :)

reklama
Witaj Evi

Pola bezpiecznego lotu

A ja wieczorkiem zamulam mój mężczyzna wybył a mi sie nudzi. mam ochotę na coś ale nie wiem na co i mam problem :)

Noirel niech te 100 dni zleci jak najszybciej ;)

Citrus piękne masz widoki.

My właśnie zjedliśy na kolację oscypka grillowanego z żurawina, pyycha!

Framama udanej zabawy.

Witaj Evi

Nanulika
i jak zadowolona z malowania? a bardziej z efektu? tylko nie nawąchaj sie tej farby za dużo!

noirel - szybkich i bezproblemowych 100 dni!

aniaczek, Zapominajka - w sumie zadowolona:) choć końcowy efekt będzie jak wszystko skręcę - póki co deseczki dosychają porozkładane po całym mieszkaniu:) może do wieczora doschną i złożę;)
Szukam jeszcze gałek ceramicznych, które mi przypasują ostatecznie:)))

póki co wzięłam się za obiad:p lepiej późno niż wcale:p

były u nas 2 siostrzenice S. Z braku wolnej przestrzeni urządziły u nas salon fryzjerski i urządziły akcję baleyage i farbowanie:) jedna jest fryzjerką:)

a ja przy okazji znalazłam fryzurę na ślub swój:)

PaulMitchell11.jpg

Dziekuje za mile przyjecie mnie do swojego grona :-)mamusiek majowych .powiem szczerze ze czytam wasze posty juz od jakiegos czasu i sa dla mnie poniekad rozrywka i nie czuje sie dzieki nim tak samotnie (mojego meza nigdy nie ma w domu ciagle praca) a tam gdzie mieszkam nie mam narazie bliskich znajomych ani rodziny

.

Ostatnia edycja:
My właśnie zjedliśy na kolację oscypka grillowanego z żurawina, pyycha!

ooo... a ja nie jem oscypków, bo mleko niepasteryzowane, a tak uwielbiam.... wogóle mam problem, bo nie jem też mojego ulubionego sera białego z placu od tzw. "baby", bo normalny wiejski, przepyszny, ale się boje... a te sklepowe to g...nianie smakują w porównaniu - jedyny jaki jem to od moejje cioci ze wsi, bo wiem ze mleko i krowy zdrowe... własnie przyjeżdzają na przyszły weekend i już nie mogę sie doczekać....

evi, witaj!! czytajac forum na pewno nie bedziesz sie nidzic bez męża, prędzej zacznie Ci brakowac czasu bo forum BB grozi uzaleznieniem:tak:

my byliśmy dzisiaj na balu, Zoisia super sie bawiła, wogóle było fajnie...

lecę robic tosty, bo mam smaka a J. własnie kroi cebule

Witam się z wami weekendowo :)

Zapo
dzięki za info o kartaginie, całe szczęście, że u niej wszystko ok i mam nadzieję, że długo zostanie w dwupaku ;-)

Pola udanego lotu i urlopu - jak by nie patrzeć to nie prędko uda się wam wyrwać na urlop we dwoje;-)

evi26 witaj, rozgość się i pisz :-p

noirel jeszcze trochę musisz wytrzymać - a właściwie do kwietnia, bo już wtedy to będzie w miarę bezpiecznie:-)

Nanu fryzura fajowa, jak skończysz z tą szafkę do dawaj foto.

A Framama ma dziś imprezkę ;-);-);-) mam nadzieję, że się uda :-) czekam na wieści;-)

Cytryna zazdroszczę Ci tego morza :yes:

Ja właśnie wróciłam z ferii - byłam z moimi dziewczynami na wsi. Cieszę się, że już jesteśmy w domu:-p
Przy okazji pojechałam ze szwagierką do babci mojego D. (kobiecina ma 83 lata) która mieszka w domu z jednym ze swoich wnuków i jego żoną (ona zajmuje parter a oni piętro) z zamiarem że u niej posprzątamy ... no i jak się złapałyśmy za robotę to 3h i mieszkanie błyszczało - ale uwierzcie było co sprzątać. A piszę wam o tym bo tak sobie myślę, że mi przecież korona z głowy nie spadła przy sprzątaniu ale ja mieszkam ponad 100 km od niej a ona ma 18 wnuków i 12 prawnuków i nikomu się nie chce do niej pojechać, żeby jej pomóc, tylko odwiedzają, ją żeby dała im kasę, albo kurę (bo babcia hoduje) albo po jajeczka:wściekła/y:
No i niestety wczoraj to odchorowałm, bo całą noc mnie kręgosłup bolał i to tak, że spać nie mogłam :baffled: i nogi mi strasznie spuchły :baffled: ale babcia szczęśliwa ;-):-)

Aaa i obejrzałam ten filmik o niani - tylko nie pamiętam która z was go wstawiła - ale zabiła bym tą kobietę:wściekła/y:

Kora Zosia była żabą o ile dobrze pamiętam:-) pewnie nie było drugiego takiego przebrania??? i córcia była niepowtarzalna;-)

Ostatnia edycja:
Zapominajka- jestem z Przemyśla a teraz mieszkam w Bieszczadach w chwili obecnej bardzo zimowych .a co do uzaleznienia od forum to juz chyba jestem bo czytam was codziennie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry