reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Wilonczela wlasnie jak zjadlam to kiwi to pozniej poczytalam ,ze owoce do 18ej:-) ale sie ucze dopiero od dzis wiec licze na to,ze kwestia kilku dni i bedzie git:-) ale i tak niezle mi to wyszlo jak mierzylam cukry w 1 h po posilku - po obiedzie super , po kolacji 5 jednostek wiecej wiec tez nienajgorzej . Jutro bedzie lepiej :-)

reklama
ja chce spaaaaaacccc!!!!!no zesz ku..wa..... cale osiedle pochrapuje w lozkach tylko ja z oczami jak 5 zlotych kraze po domu... nawet pies chrapie w najlepsze..... Nataszka natomiast bawi sie na calego wyprobowujac coraz to nowsze i dziwniejsze.pozycje,aktualnie jest na etapie wsadzania nog pod mamine zebra-rewelacja,polecam...proba przesuniecia watroby matki tez niczego sobie....
Chce spac....
chce maj(moze byc i kwiecien)...
chce gofra z bita smietana ,malinami i czekolada!!!

............

ide prasowac ubranka malej,wczoraj 4 wielkie.prania to i poprasowac trzeba...ha!!! co bede tak lezec i udawac ze spie... ;-)

...ale najpierw lodowka....

Ostatnia edycja:
masakra, 3:40 obudziłam się z jakimś tępym bólem podbrzusza i pleców. Tyłek miałam tak sztywny że się wyprostować nie mogłam. Poszłam na siku, nasilił się ból szczególnie pod koniec. Dospałam jakoś do 7:00 ale czuje się jakby mnie auto potrąciło ... masakra będzie w robocie dziś :(

Czesć śliczne;
widzę, że nie tylko ja miałam ciekawą nockę.
Ale na to, żeby prasować nie wpadłam :sorry:

Sembo dostałas odpowiedź z HR?

Hej,

To pomarudze i ja, boli mnie piekelnie głowa od wczorajszego ranka, nic nie pomaga, nic:( myślałam, że jak się dziś obudzę to będzie po sprawie, niestety...

Mnie też dziś czeka prasowanie, segregowanie i sprzątanie.

Super, że u Kartaginy jest w miarę optymistycznie:tak:

Miłego dnia.

Witam wszystkich ! Nie pisałam od jakiegoś czasu, bo....ciagle śpię. Po zeszlotygodniowych badaniach wyszła mi lekka anemia, wiec dostałam podwójne żelazo,ale póki co nie odczuwam poprawy.
Widziałam Wasze śliczne brzuszki i zakupy, bardzo gratuluje!
Mnie czekają dziś zakupy zarciowe i tak jak Wam, nawet nie wiem jak pieniądze znikają z portfela.A na dodatek jutro w przedszkolu dzieciaki bedą świętować chiński nowy rok, wiec muszę zorganizować coś tematycznie pasującego, co przejdzie przez gardło 2-3 latkom:-)
Tak wiec spadam na misje, trzymajcie kciuki!

(ziew) Ja wstałam o szóstej, Valdi też, więc pooglądaliśmy sobie bajki. Potem zasnęłam, obudziłam się przed dziewiątą, szybko z psem, na rynek ciuchy pooglądać i śniadanie. Tyle dobrego, że piękna pogoda, słońce i błękitne niebo <3

dobry :)

Mnie za to wczoraj głowa bolała już myślałam że pęknie. Dziś poprawa, nie jest źle. Dziś jadę do babci męża na obiad więc nie jem już od jakiegoś czasu, bo babcia zawsze przygotowuje tony jedzenie i niestety zwykle ciężkostrawne ale jak tu odmówić babci :)
Moja dziecina urządziła całonocną imprezkę ale uwielbiam patrzeć jak mi brzuch faluje.

Miłego dnia hipcie :)

reklama
Do góry