reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
PĄCZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest piękne uwieńczenie całego dnia! 3 rodzaje, 16 sztuk, już dwa wcięłam! ale pycha, teraz was rozumiem:tak:;-)

mi ostatniego ktoś zjadł,nie wiem kto ale wstydzę się zapytać:szok: ale chyba złoże zamówienie na jutro,bo 3 pączki w TC to zdecydowanie za mało,a faworki nie podziałały na moje podniebienie...

Kartagina no to masz swoją orgię;-) Trzym kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo, wracajcie do nas jak to wszystkie mówią w dwupaku. Życzę Ci żeby czas szpitalny szybko i bezboleśnie zleciał.

Jeść kocham i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaa...gofry!! Zapodajcie przepis!!:D jakis sprawdzony:D

nanulika
koszula nocna cudo!!Własnie takiej szukałam,w ciemnym kolorze,guziki...jakos mnie te wszystkie zyrafki i inne takie na tych koszulach przerazaja.....:-)

No właśnie Noelle ja mam od mamy taką na karmienie w... KRÓLICZKI... masakra!!! ale już nie chciałam kasy wydawać.. na szczęście szara!

dobra dziubulki moje kochane ja się wykruszam, dopakuję i idę myć się i spać, PAPA

Trzymaj sie Kartagino i trzymam kciuki za pozytywne dni w szpitalu i wracajcie w dwupaku koniecznie !!!

Powiem szczerze że koszula i szlafrok sa extra! Właśnie się w tym szwedam po domu. Przymierzylam i nie mogę zdjąć. Poza tym koszula 95% bawełny, a to moim zdaniem wazne...

Kartagina szybkiego powrotu do nas w dwupaku &&&

Cytryna czytałaś już 3 Greya? warto/nie warto?

a znasz jakieś książki podobne do Grzesiuka?jakieś pamiętniki z obozów?

Dołanczam się do tych co nie mogą chodzić przez brzuch, bo właśnie mam coś takiego że jak wstaje to taki jakby naprężony, niekształtny jakby się synio źle ułożył i tak ciągnie boli, co utrudnia chodzenie w wyproście, jejku mam nadzieje, że to przejdzie i nie zostanie tak do samego konca.

reklama
Kartagina 3mam kciuki za Was:) no widzisz co lekarz to inna opinia mi w szpitalu dwóch lekarzy zmierzyło szyjke na 2,5cm teraz mam 3cm i lekarz mówi ze szyjka nie moze sie wydłuzyc ze to pewnie bład pomiaru. chociaz ja tez czytałam troche o tym i rózne sa opinie. Lekarz powiedział ze szyjka 3cm to nie tragedia ale w polaczeniu z takimi twardnienieniami(skurczami) jak ja mam co chwile to jest juz niebezpieczne, no nic musze czekac dwa tyg i modlic sie zeby szyjka sie nie skróciła bardziej a te twardnienia zyc mi nie daja brzuch robi sie jak skała co chwile :( a pytalam tez o pessar i sterydy i usłyszałam ze to wszystko juz w krytycznych sytuacjach dla mnie to chore bo moze byc za pózno ale tak działa własnie u nas.

Do góry