reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dzień dobry kobitki ;)

Ja dziś znów miałam cudowną noc. Jak położylam się o 24.00 tak wstalam o 8.00 na pierwsze siku, dlaczego codziennie tak nie moge :)
Ja tez słyszałam taka teorię, ze dziecko jak juz ma się rodzić wcześniej to lepiej w 7 niż w 8 miesiącu, cóż...
Ja mam nadzieję, że moja będzie chciała wyjść w terminie, bo innych planów na weekend majowy nie szykuję.
Miałam wczoraj taką myśl, że ta ciąża to uczy nas cierpliwości, ona już tak dlugo trwa i trwa i jeszcze trochę do tego końca zostało a my już na wyczerpaniu haha no nic byle do maja ;)
Framama fajnego masz męża jak takie komplementy strzela :)

A ja dziś jadę do koleżanki grać w xboxa czy coś w tym stylu co skanuje ruchy i można tańczyć, grac w tenisa i tym podobne ;)

miłego dnia

reklama
Wiki daj znać jak się na tym bawiłaś, mój maż chce to kupić, a ja nie chce sie zgodzić, bo nie cierpię gier.
Majówka hemoroidy nie sa wskazaniem do cc, pisałam o tym, że jak będę miała zakrzep to chce cc, poniewaz poniekąd mam wskazania do cięcia pierwsza ciąża była z cesarki i mój lekarz ciągle mnie pyta jak chce teraz rodzić, póki co nie wiem, ale jakbym miała mieć w owym czasie wspomniany zakrzep to chce cc, bo nie widzę innej możliwości urodzenia wtedy.

Dobre to wyjaśnienie :-D
Choc i tak liczę na to, że żadna z nas nie będzie musiała porównywać i wszystkie dzieci wyjdą terminowo :tak:

Wikii super sprawa xbox, choć ja po 15 min jestem wykończona. Pomęczę urzędzonko po porodzie.

dzień dobry - ja też już wstałam!
Od rana z S czujemy się jak słonie po wczorajszym obżarstwie:p
S moczy się w wannie właśnie a ja delektuję kawką:)
śniadania nie wcisnę na pewno,może do obiadu zachce mi się jeść....

dziś mamy dzień podsumowań i planów - mamy zamiar przysiąść i ostatecznie podsumować stan naszej kasy, plan na weselne wydatki, co kiedy i jak... do tego dzidziowe sprawy, projektowe sprawy - co i kiedy mamy do oddania i skonczenia, ostateczny wygląd zaproszeń + lista gości.... itp itd

u mnie wczoraj impreza na x-boxie od godziny 13 z częściową zmianą składu aż do 1 w nocy,ogólnie super gra,bo ruchowa a nie siedząca przed monitorem.ja oczywiście tylko leżałam i podziwiałam,pod wieczór zaczęły mi się dziwne bóle i w sumie trwały do rana,więc lezę plackiem,teraz minęły.czekam właśnie na jajecznice,bo jeszcze nic nie jadłam,wczoraj w sumie cały dzień jadłam ciasto z kremem co koleżanka przywiozła.ja w sumie na leżąco przytyłam 8 kg,ale ja jem bardzo mało,mam brak apetytu:no::no: 2-3 posiłki dziennie to standard,więcej nie dam rady

A ja właśnie boskim zrządzeniem losu kupiłam limonkowe łóżeczko dla dziecka! Na Allegro znalazłam, sprzedawali po niższej cenie, bo miejscami mają przebarwienia, ale LIMONKOWE!!! Nawet nie wiedziałam, że są w takim kolorze, więc oczywiście niemalże łkam ze szczęścia, bo limonkowy to kolor, na który stawiałam, jeśli chodzi o wózek i inne akcesoria. Kocham nad życie (nawet suwaczek limonkowy nie jest bez powodu i dlatego mój blog o książkach nazywa się, jak się nazywa :-D )

ZIELONE łóżeczko 120/60cm ep053lime GAT.II (2966724285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A ja właśnie boskim zrządzeniem losu kupiłam limonkowe łóżeczko dla dziecka! Na Allegro znalazłam, sprzedawali po niższej cenie, bo miejscami mają przebarwienia, ale LIMONKOWE!!! Nawet nie wiedziałam, że są w takim kolorze, więc oczywiście niemalże łkam ze szczęścia, bo limonkowy to kolor, na który stawiałam, jeśli chodzi o wózek i inne akcesoria. Kocham nad życie (nawet suwaczek limonkowy nie jest bez powodu i dlatego mój blog o książkach nazywa się, jak się nazywa :-D )

ZIELONE łóżeczko 120/60cm ep053lime GAT.II (2966724285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Citrus swietny kolor sama go uwielbiam Limonka -Oliwka -Zielony moje kochane kolorki ;-)

Wpadam sie przywitac i zyce mile spedzonej niedzieli ,a teraz do kuchni zmykam --------:-D

reklama
Witajcie moje kochane marudy :-) żyję i mam się dobrze ale to tylko dlatego, że póki co szwagier z szwagierką myślą, że autko pożyczyliśmy, a nie dostaliśmy.... Kochana teściowa dba o bezpieczeństwo mojej ciąży;-)
Widzę, że samoocena Wam spada więc wysyłam pozytywne fluidy:-)
U mnie wyjątkowo samoocena wzrasta z każdym tygodniem:-D
Nie spodziewałam się, że będę chudła zamiast tyła;-)

Aisha trzymam kciuki i życzę duzo zdrówka i cierpliwości. Musi być dobrze.

Do góry