Jestescie bezlitosne

Mozna was nadrabiac i nadrabiac... Do maja to tu bedzie ze 3000stron!
Ja mam lenia ostatnio... I do tego mąż mi wmawia, ze mi sie cos z glowa zrobilo, zmienilam sie i zachowuje sie jak gestapo

Moze i ma troche racji, ale on tez swiety nie jest

Coz... Chwilowy kryzys mamy

Wczoraj byla klotnia i w nocy snily mi sie glupoty przez to. Ze jakas panienka latala za moim slubnym a jemu sie to nawet podobalo

A ja wsciekla jak osa latalam i mialam ochote jej oczy wydlubac

No i jeszcze snilo mi sie, ze koniecznie chcialam sobie kupic czerwona pomadke do ust

WTF?!

Moze naprawde mam cos z glowa
Widze, ze temat karmienia. Jak matka natura pozwoli - karmic bede. A jesli nie, to trudno, uszczupli sie moj budzet domowy;-)
Byl tez temat golenia i pedicure. Ja golic sie jeszcze moge

Jakos daje rade - a jak beda problemy, to lusterko w ruch, albo malz zadeklarowal sie, ze mi pomoze

A co do stop - wlasnie wczoraj probowalam opilowac paznokcie - troche sie zasapalam ale jakos poszlo:-) I sama mam zamiar odwiedzic w przyszlosci kosmetyczke, poprostu ze wzgledu na wygode bo samemu ciezko (a sama jestem kosmetyczka z wyksztalcenia wiec moglabym sie obrobic sama

).
No i cos o jedzeniu musi byc;D ja wczoraj zrobilam na 2 dni piersi z kurczaka w sosie pieczarkowym, buraczki i do tego ziemniaczki

A na jutro gotuje rosol, a od tesiowej dostane pierogi:-)
Chce mi sie slodkiego

A wyjadlam juz wszystkie slodycze w domu
Sembo - przykre eh... Ale to jest wlasnie urok zakupu uzywek - nie zawsze sa takie jak bysmy chcieli
Zapo - jak patrze na twoj suwak, to dochodzi do mnie, ze czas plynie nieuchronnie
Chce maj!!!!!!!!!!