reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

No i wiemy dlaczego taka cisza na bb- jak nie ma Azuli to nie ma z kim pisać :-D

U nas już lepiej- tzn. Ula nie ma gorączki ani kaszlu. Nawet apetyt powoli jej wraca. Tylko noc masakryczna z dużą ilością wycia. Ja nieprzytomna. Dobrze, że dzisiaj teren robię po południu to może choć trochę dojdę do siebie.

reklama
No dobra młodzi pojechali do drugich rodziców bo Borys wsio obrzygał,a u mnie już tylko dziewczęce łachy zostały mają przyjechać za 2-3 dni bo Adam tam nie lubi być,a z kolei Natalia woli byc tam wcale im sie nie dziwię i dlatego najlepiej jak rodzina mieszka na co dzień oddzielnie :tak:Dobra zajżę na chwilę na FB poducze się tego "pieroństwa":eek:

No ładnie, jak już się Azula na fb przeniosła to chyb a zostałam sama :-D;-)
Wiem, że się nie udzielam :zawstydzona/y:, ale wciąż bardzo lubię Was czytać.
Buziaki dla Was i dzieciaczków

DrAsia nie zostałaś, jeszcze ja jestem :-D;-)
Katasza zdrówka dla Uli &&
Azula - no właśnie, wizyty na 3-4 dni są ok.

A ja w ciagłym niedoczasie.
Niby nie dzieje sie nic nadzwyczajnego a czas po prostu znika.
Dodatkowo wziełam sobie teraz troche wiecej godzin w pracy i do 13 siedze z głową w kompie, a potem to już z górki.

Pogoda pod zdechłym Azorkiem, akurat dla mojego "Azorka" to super - powrócił do życia, choć w ubiegłą sobote już sie z nim żegnałam:-(
A my musimy sobie jakoś radzić, folia p/deszczowa, kurtka, kalosze i do lasu:-)

Miłego dnia!

Witam się późnym wieczorem po chwilowej ale usprawiedliwionej nieobecności. Dopiero wczoraj wróciliśmy z Poznania ze szpitala gdzie Mateusz miał operację wędrujących jąderek i przepuklin pachwinowych. Ola przez te dni była z babciami i ponoć było super. Wczoraj popołudniu wróciliśmy a mała wieczorem 39 stopni gorączki, wymioty, nocka masakra. dziś byłam z nią u lekarza i ponoć zapalenie gardła - efekt pierwszego tygodnia żłobka w którym ponoć radzi sobie nieźle, nie płacze i panie są z niej zadowolone. Mateusz za to obolały i marudny także na brak zajęcia nie narzekam. Buziam Was wszystkie, dobrej nocy...

Dusia duzo zdrowka dla dzieciaczkow!!

Dziewczyny nie uciekajcie z bb zrobi sie jesien to bedziemy sie wiecej udzielaly , wiecej w domku czlowiek bedzie siedzial.
My calymi dniami w terenie, korzystamy z pieknej pogody, w domku jestem tylko jak mlody ma drzemke bo w tedy moge obiadek zrobic i pozniej dalej w teren.
Nie chce zapeszyc ale juz od 4 nocy mlody budzi sie 2 razy na mleko oby juz tak zostalo.
Milego slonecznego dnia
Duzo zdrowka dla chorowitkow

reklama
Aga ja co dzień na bb .FB też fajne ale tu spokojnie można napisać o zakupach ,lekarzu i inne mieć pytanka które az tak szybko nie uciekają w dal dlatego ja myślę być na bb .I nie strasz jesienią bo dopiero co lato sie zaczęło.Co prawda znów jest skisła pogoda ale teraz jak wróca upały (a mam taką nadzieję) UBIJĘ WYKRSLĘ,ZACIUKAM każdego kto na nie będzie narzekał wcześniej niż przed 10 dniu:angry::wściekła/y::tak:

Do góry